Tutustu OzBabyynOzBaby on turkulainen lastentarvikkeiden ja vaatteiden kauppaa harjoittava perheyritys. Olemme toimineet lastentarvikealalla vuodesta 1989 alkaen. Aloitimme pienestä myymälästä Rauhankadulla Turussa. Nyt meillä on  Turussa lastentarvikemyymälä, josta saa "maan parasta ja asiantuntevinta palvelua ja neuvontaa". Nykyinen verkkokauppamme on avattu tammikuussa 2010. Verkkokauppamme kasvaa koko ajan ja se on saavuttanut nopeasti suuren suosion lastentarvikealalla.

Tarjoamme laadukkaita tuotteita ja tunnettuja alan tuotemerkkejä kilpailukykyiseen hintaan. Laajasta valikoimastamme löytyy jokaiseen makuun sopivat lastentarvikkeet.
Haluamme olla lapsiperheiden ja isovanhempien luotettava kumppani - hovihankkija, jonka puoleen kääntyä tarpeen tullen.

OzBaby onkin tutkitusti luotettava. Aalto yliopiston "Verkkokaupan tila 2013" -tutkimuksen mukaan ozbaby.fi oli luotettavuudeltaan 9. paras verkkokauppa. Asiakaskokemuksen laadulla mitattuna Ozbaby oli 14. paras. Tutkimukseen osallistui 79 verkkokauppaa.
MYYMÄLÄ

Myymälämme sijaitsee Länsikeskuksessa Turussa. Osoite on Viilarinkatu 1 20320 Turku.

Tule myymäläämme, asiantuntevat myyjämme opastavat sinua tarvitsemiesi tuotteiden valinnassa. Ja tule rauhassa! Meillä voit imettää, vaihtaa vauvan vaipan, lämmittää maitoa mikrossa ja isommalle lapselle löytyy leikkipaikka.

Saat valitsemasi tuotteet heti mukaasi. Jos tuotetta ei ole saatavilla, noudat sen helposti varastoltamme. Voit myös tilata tuotteita verkkokaupasta ja noutaa ne myymälästä.


VARASTO

OzBabyn varasto on Turussa ja sitä hoitaa Posten Logistik Oy. Ovakonkatu 1, 20200 Turku.

JÄLKIMARKKINOINTIA ASIAKKAAN PARHAAKSI

Jälkimarkkinointi on sanana vaikeaselkoinen. Meille jälkimarkkinointi tarkoittaa sitä, että huolehdimme asiakkaistamme myös sen jälkeen, kun he ovat ostoksensa tehneet. Huolehdimme esimerkiksi takuuasiat ja reklamaatiot nopeastI ja joustavasti; hoidamme asiakkaan puolesta yhteydenpidon valmistajan tai maahantuojan suuntaan. 


PIDÄMME ERITYISEN HYVÄÄ HUOLTA LEMPIASIAKKAISTAMME


Lempiasiakkuus on myymälämme kanta-asiakasohjelma. Myymälässä Lempiasiakkaat keräävät bonusta ostoksistaan ja saavat 100 euron lahjakortin myymälään ostaessaan normaalihintaiset lastenvaunut. Pidämme yhteyttä Lempiasiakkaisiimme uutiskirjeiden ja facebookin avulla; kerromme ajankohtaista tarjouksista, uutuuksista ja kampanjoista.

Kehitämme myös jatkuvasti yhteistyökumppaniverkostoa luotettavien kumppaneiden kanssa.

Ylpeänä voimme kertoa, että OzBaby kuuluu AA®-luottoluokkaan.

Laatusertifikaatti - Suomen Verkkoteollisuus RyTERVETULOA OZBABYN ASIAKKAAKSI!