Tutustu OzBabyynOzBaby on turkulainen perheyritys. Kauppiaina toimivat kolmen pojan vanhemmat Minna ja Aleksi. OzBaby on lastentarvike- ja vaatekauppa, jossa panostamme parhaaseen palveluun. Haluamme auttaa perheitä löytämään omaan arkeen sopivat tuotteet ja ratkaisut.
 
Valikoimastamme löydät muun muassa lastenvaunut ja -rattaat, turvaistuimet, lastenvaatteet, äitiys- ja imetysvaatteet, tuotteita odotukseen ja imetykseen, vauvatarvikkeet, vauvalelut, vauvan huonekalut ja petivaatteet sekä kodin turvatuotteet.MYYMÄLÄ

Myymälämme sijaitsee Länsikeskuksessa Turussa. Osoite on Viilarinkatu 1 20320 Turku.

Tule myymäläämme, asiantuntevat myyjämme opastavat sinua tarvitsemiesi tuotteiden valinnassa. Ja tule rauhassa! Meillä voit imettää, vaihtaa vauvan vaipan, lämmittää maitoa mikrossa ja isommalle lapselle löytyy leikkipaikka.

Saat valitsemasi tuotteet heti mukaasi. Jos tuotetta ei ole saatavilla, noudat sen helposti varastoltamme. Voit myös tilata tuotteita verkkokaupasta ja noutaa ne myymälästä.


VARASTO

OzBabyn varasto on Turussa ja sitä hoitaa Posten Logistik Oy. Ovakonkatu 1, 20200 Turku.

JÄLKIMARKKINOINTIA ASIAKKAAN PARHAAKSI

Jälkimarkkinointi on sanana vaikeaselkoinen. Meille jälkimarkkinointi tarkoittaa sitä, että huolehdimme asiakkaistamme myös sen jälkeen, kun he ovat ostoksensa tehneet. Huolehdimme esimerkiksi takuuasiat ja reklamaatiot nopeastI ja joustavasti; hoidamme asiakkaan puolesta yhteydenpidon valmistajan tai maahantuojan suuntaan. 


PIDÄMME ERITYISEN HYVÄÄ HUOLTA LEMPIASIAKKAISTAMME


Lempiasiakkuus on myymälämme kanta-asiakasohjelma. Myymälässä Lempiasiakkaat keräävät bonusta ostoksistaan ja saavat 100 euron lahjakortin myymälään ostaessaan normaalihintaiset lastenvaunut. Pidämme yhteyttä Lempiasiakkaisiimme uutiskirjeiden ja facebookin avulla; kerromme ajankohtaista tarjouksista, uutuuksista ja kampanjoista.

Kehitämme myös jatkuvasti yhteistyökumppaniverkostoa luotettavien kumppaneiden kanssa.

Ylpeänä voimme kertoa, että OzBaby kuuluu AA®-luottoluokkaan.

Laatusertifikaatti - Suomen Verkkoteollisuus RyTERVETULOA OZBABYN ASIAKKAAKSI!