Vinkkejä äitiysvaatteiden valintaan


Jaa vinkkimme äitiysvaatteiden valinnasta Facebookissa:  
 


Raskauden aikana odottavan äidin keho muuttuu väistämättä. Vauva kasvaa kohdussa ja vauvavatsa sen mukana. Lantio levenee ja rinnat kasvavat valmistautuessaan imetykseen. Joskus muutoksen huomaa jo päivässä. Vatsan kasvaessa tulee eteen äitiysvaatteiden hankinta. Säilyttääksesi tyylisi, sinun ei kuitenkaan tarvitse uusia koko vaatekaappia puolen vuoden takia. Panostamalla muutamaan oikein valittuun vaatteeseen, pidät itsellesi ominaisen tyylin raskausaikanakin.

Raskausajaksi riittää pari tai kaksi farkkuja, housuja tai hameita, mikä sinulle sitten onkin mieluisin. Mamalicious äitiysfarkut, äitiyshousut ja äitiyshameet kasvavat vyötärön mukana. Farkkupari, jonka ostat raskauden alussa, mahtuu sinulle vielä loppuraskaudessakin. Näiden lisäksi tarvitset muutamia äitiyspaitoja. Sitten vain asustat kokonaisuuden samaan tapaan lempi huiveillasi ja koruillasi kuin ennen raskautta.

  • Äitiyshousuja tehdään kahdenlaisella vyötäröllä. Housuissa on joko vatsan ylitse ulottuva resori tai raskausvatsan alle jäävä vyötärö. Sovita molempia, jotta tiedät kumpi tuntuu sinulle mukavammalta.
  • Tunika ja legginsit ovat mukava ja tyylikäs yhdistelmä, joka sopii alkuraskaudesta synnytykseen saakka. Yhdistelmä sopii hyvin kaikkiin vuoden aikoihin.
  • Äitiysvaatteet ovat muun muodin mukaisia. Voit siis hankkia omat lempivaatteesi äitiysversioina. Mamalicious äitiysvaatteet valmistaa Bestseller, jonka muita merkkejä on mm. Vero Moda, Only ja Vila. Katso täältä Mamalicious ätiysvaatteita. >>
  • Monet vaatteet tehdään versiona, joka sopii sekä raskaana ollessa että imettäessä. Esimerkiksi juhlamekko kannattaa hankkia tällaisena versiona: mekon käyttöaika triplaantuu. Katso äitiysmekkoja täällä.>>
  • Raskausaikana rintojen koko saattaa kasvaa kaksikin numeroa. On siis tärkeää hankkia sopivat äitiysliivit. Rinnat voivat olla herkät ja turvonneet. On siis tärkeää, että liivit ovat mukavat ja istuvat.
  • Kuntoilua ja urheilua kannattaa jatkaa niin pitkälle raskauteen, kuin sinusta vain tuntuu hyvältä. Äitiysvaatteista löytyy myös sopivia treenivaatteita. Jos pidät uimisesta, kannattaa hankkia äitiysuimapuku, joka on suunniteltu kasvavalle vatsalle. Katso treenivaatevalikoimamme täällä. >>
  • Monipuolinen lisä vaatekaappiin on lämmin neule, johon voit kietoutua mukavasti alkuraskaudesta. Vatsan kasvaessa neuleen voi jättää auki. Loppuraskaudessa vauva lämmittää äitiä niin paljon, että et välttämättä kaipaa enää ympärillesi paksua neulekerrosta.
Jaa vinkkimme äitiysvaatteiden valinnasta Facebookissa:  
 


Tilaa Vinkkikirjeemme, joka on tarkoitettu odottavalle äidille ja pienen vauvan vanhemmille. Saat hyödyllisiä vinkkejä!
Tilaa kirje täällä. >>

Haluatko kuulla ensimmäisenä uutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista? Tilaa maksuton uutiskirje!