Turvaistuin Joie Spin 360

Dark Pewter

Tuotekoodi: C1416AADPW000
JOIE
_C1416AADPW000_1.jpg

339,00 €
Heti varastosta 3 kpl
Saat tuotteet 1-3 arkipäivässä
Toimituskulut alk. 0,00 €Nouto liikkeestä: Viilarinkatu 1, Länsikeskus, Turku: 0,00 €

kpl
Jalustallaan ympäri kääntyvä turvaistuin sopii 0-18 kg lapselle. Selkä menosuuntaan 4-vuotiaaksi. Helppoa käytettävyyttä autoiluun!

Tallenna

Turvaistuin Joie Spin 360

 

Turvaistuin Joie Spin 360 Dark Pewter on erityisen näppärä käytössä. Jalustallaan ympäri kääntyvä istuin tekee matkustamisesta pikkasen mukavampaa!

Erityisen edukseen jalustalla kääntyvä istuin on, kun lapsi laitetaan autoon tai nostetaan pois - kääntämällä istuimen sivuttain saat kaiken hoidettua paljon helpommin. Istuin sopii 0-18 kg lapselle eli noin neljävuotiaaksi asti.

 

 

Joie 360 Spin  turvaistuin on loistava arjessasi:

  • Turvaistuinta voidaan käyttää vauvalla ja taaperolla - istuin sopii käytettäväksi vauvasta noin neljävuotiaaksi asti. Sopii siis 0-18 kg lapselle.
  • Käännettävä istuin - Lapsi matkustaa turvallisesti selkä menosuuntaan vauvasta neljävuotiaaksi asti. Halutessasi voit kääntää istuimen kasvot menosuuntaan 9-18 kg lapsella.
  • Mahdollisimman mukava matkustustapa lapsellesi -  turvaistuimessa on viisi eri kallistuskulmaa sekä selkä menosuuntaan että kasvot menosuuntaan matkustaessa. Lapsella on varmasti hyvä asento.
  • Istuin kasvaa lapsesi mukana- niskatuki ja viisipistevaljaat säätyvät näppärästi yhdessä. Et joudu pujottelemaan valjaita uudestaan vaan kaikki säätyy helposti lapsesi kasvaessa.
  • Helppo asentaa - tämä on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista istuimissa. Kun istuin on helppo kiinnittää autoon, vähenee väärinasennuksen riski ja turvallisuus paranee. Tämä istuin napsautetaan helposti Isofixillä kiinni auton runkoon. Ei voi kiinnittää auton omilla vöillä vaan vaatii Isofixit.
  • Hyvä design - Joie Spin 360 on saanut Red Dot Award winner 2017 palkinnon.

 

Jalustallaan kääntyvä turvaistuin, jossa on laadukkaat ja muhkeat pehmusteet. Istuin säätyy lapsellesi sopivaksi oli hän sitten vauva tai leikki-ikäinen. Muhkeista pehmusteista huolimatta lapsesi ei hikoile kesähelteellä tässä penkissä. Istuimen sisäänrakennettu ilmanvaihto pitää tästä huolen.

Lapsi kiinnitetään istuimeen hyvin topatuilla viisipistevaljailla. Toppaukset lisävät lapsen mukavuutta ja turvallisuutta. Valjaat säätyvät näppärästi.

 

Brittiläinen Joie on erittäin suosittu merkki maailmalla. Joie valmistaa turvaistuimien lisäksi rattaita, vaunuja ja muita lastentarvikkeita. Perinteikäs valmistaja, joka seuraa tiiviisti aikaa ja trendejä.

 

 

Joie Spin 360 turvaistuimen ominaisuuksia:

  • Mitat: Selkä menosuuntaan: 66-69 x 45 x 56,8-63,3 cm (pituus x leveys x korkeus) Kasvot menosuuntaan: 55 x 45 x 67-76,5 cm (pituus x leveys x korkeus)
  • Paino: 11,95 kg
  • Istuinosa: Viisi eri kallistuskulmaa. Niskatuki ja viisipistevaljaat korkeussäätyvät yhdessä. Pehmustetut viisipistevaljaat. Istuin kääntyy 360 astetta ympäri.  
  • Turvaistuimen soveltuvuus: Joie Spin 360 on hyväksytty normin ECE R44 versio 04:n mukaisesti enintään 18 kg painaville lapsille.

 

 

Katso Joie Spin 360 turvaistuimen video:

 

 

Video Joie Spin 360 istuimen asennuksesta:

 

Katso lisää Joie-tuotteita. >>

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 70,00 €
(Kampanja voimassa 31.12.2019 asti.)
Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Hei, tässä on niin kiva istuin!

4.11.2018
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Malli on todella hyvänäköinen ja ehdottomasti kääntyvä turvaistuin on järkevä hankinta

1.3.2018
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Kaikin puolin järkevän oloinen istuin. Muhkeat pehmusteet vauvalle. Istuin pyörii sulavasti. Toiminnot selkeät. Vöille fiksut pienet pidikkeet, jotka helpottavat lapsen asettamista kyytiin pitäen vyöt poissa alta. Vöihin valittu hartioiden kohdalle kuminen materiaali, joka pitää vyöt hyvin paikallaan ja isomman lapsen ei ole niin helppo pujottautua vöistä yläkautta pois. Istuinkulmaa saa hyvin säädettyä ja lapsi näkee hyvin ikkunasta ulos. Meillä aiempaa kokemusta Cybex Sironasta ja itse kyllä tykästyin nyt enemmän tähän Joieen. Tämä ei ole aivan yhtä suuri kuin Sirona. Toistaiseksi en keksi moitittavaa. Kiitokset nopeasta toimituksesta!

30.11.2017

Lisätiedot
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Toimitus kotiovellesi sovitusti 9,90 €
Nouto omasta Postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto liikkeestä: Viilarinkatu 1, Länsikeskus, Turku 0,00 €