BRITAX Swingfix M i-Size turvaistuin

Cosmos Black

Tuotekoodi: 2000026911
BRITAX PREMIUM
BRITAXSwingfixi-Sizeturvaistuin_2000026911_1.png
BRITAXSwingfixi-Sizeturvaistuin_2000026911_2.png
BRITAXSwingfixi-Sizeturvaistuin_2000026911_3.png
BRITAXSwingfixi-Sizeturvaistuin_2000026911_4.png
569,00 €
Heti varastosta 1 kpl
Saat tuotteet 1-3 arkipäivässä
Toimituskulut alk. 0,00 €Nouto liikkeestä: Viilarinkatu 1, Länsikeskus, Turku: 0,00 €

kpl
Swingfix i-Size turvaistuin - suosittu testivoittaja lapsesi turvalliseen matkustamiseen 3kk ikäisestä alkaen!

Tallenna

BRITAX Swingfix M i-Size turvaistuin

 

BRITAX Swingfix M i-Size turvaistuin on loistava vaihtoehto lapsesi turvalliseen matkustamiseen 3kk ikäisestä noin 4-vuotiaaksi saakka, turvallisimmalla tavalla - selkä menosuuntaan. Tämä turvaistuin on saanut vaativan ruotsalaisen PLUS -test -hyväksynnän. Swingfix M turvaistuinta voidaan käyttää ainoastaan selkä menosuuntaan, 61- 105cm pituisella lapsella.

Swingfix M i-Size sai ADAC testissä 10/2018 luokituksen Hyvä ja arvosanan 1,7.

 

Tämän turvaistuimen parhaat ominaisuudet:

90 astetta kääntyvä Swingfix M i-Size on mukavuutta sekä pienelle matkustajalle, että vanhemmille. Lapsi on helppo asettaa ja kiinnittää kiinni istuimeen, kun istuimen voi kääntää auton oven suuntaan. Tämä ominaisuus myös lisää turvallisuutta, sillä lapsi on helpompi kiinnittää istuimeen sekä vöiden kiristys sujuu sutjakasti, ja näin ollen tulee vähemmän virheellisiä kiinnityksiä. Isompi lapsi pääsee helposti kapuamaan itse kyytiin. Valjaiden kiinnittäminen on äärimmäisen helppoa. 

Vanhemmat voivat matkustaa jokaisen matkan huoletta, sillä Swingfix tarjoaa parhainta turvallisuutta innovatiivisilla turvaominaisuuksilla.  Vuonna 2018 Swingfix i-Size valittiin testivoittajaksi kokonaisarvosanalla Hyvä. Kategoriassa turvallisuus ja kemikaalikuormitus Swingfix sai kokonaisarvosanan Erinomainen.

Optimaalinen sivutörmäyssuoja SICT inside, jossa erityisiä teräsrakenteita on asennettu turvaistuimen sisään parantamaan istuimen suojaa. Tämä suojaa lastasi parhaalla mahdollisella tavalla, tulipa isku sitten edestä, takaa tai sivulta, tarjoten lapsellesi ylivertaisen suojauksen sivutörmäyksessä vaimentaen iskuenergiaa. 

Rebaundbar auttaa estämään turvaistuimen kallistumisen iskun kohdistuessa siihen. Rebaundbar voidaan säätää 8 astetta, jolloin lapsesi saa tarvittaessa enemmän, jopa 10% jalkatilaa. Näin lapsesi matkustaa pidempään selkä menosuuntaan, joka tarjoaa parhaan suojan yleisimmissä kolareissa.

Monta asentoa kallistusta vaihtamalla. Vaivaton kallistuksen säätö varmistaa, että lapsellasi on aina mukava matkustusasento.  

Korkeussäädettävä tukijalka antaa lisävakautta istuimelle auton lattiasta, minimoiden kallistus- ja pyörimisliikkeet, sekä vähentää lapseen kohdistuvia eteenpäin liikuttavia voimia kolarissa. Tukijalassa on ilmaisin, joka näyttää kun jalka on asennettu tukevasti lattiaan. 

Korkeat, pehmustetut sivutuet yhdessä V-muotoisen niskatuen kanssa takaavat optimaalisen suojauksen.  

Pehmustetut 5-pistevaljaat ovat helposti säädettävissä. 5-pistevaljaat jakavat törmäysvoimasta tulevaa energiaa 5 kosketuspisteeseen, kaksi olkapäille, kaksi lantiolle ja yhden jalkojen väliin. Rintapehmusteet on helppo irrottaa pesua varten. 

Innovatiiviset turvaominaisuudet tuovat mielenrauhaa autoillessa. Voit olla varma, että lapsesi matkustaa turvallisesti, päivästä ja matkasta toiseen.

 

 

Katso yllä olevasta autolistasta, sopiiko tämä turvaistuin autoosi.

 

BRITAX Swingfix M i-Size turvaistuimen mitat ja kiinnitys:

  • Selkä menosuuntaan asennus: 61 - 105cm. 18kg asti
  • Kiinnitys: Isofix kiinnitys tukijalalla
  • Mitat: korkeus 48 x leveys 44 x syvyys 74 cm. Istuimen paino 15kg.
  • Valmistettu Saksassa.
  • Irrotettavan päällinen voidaan pestä koneessa. Päällinen irtoaa istuimesta helposti ja nopeasti valjaita irrottamatta, jolloin voit vaikka tarvittaessa kesken matkan puhdistaa istuimen.

 

Lisää Britax turvaistuimia löydät täältä >>

 

Katso video Britax Swingfix M i-Size turvaistuimen asentamisesta:

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 70,00 €
(Kampanja voimassa 31.12.2019 asti.)

Lisätiedot
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Toimitus kotiovellesi sovitusti 9,90 €
Nouto omasta Postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto liikkeestä: Viilarinkatu 1, Länsikeskus, Turku 0,00 €