Turvaistuin BeSafe Izi Modular i-Size

TurvaistuinBeSafeIziModulari-Size_0186601608_1.jpg
TurvaistuinBeSafeIziModulari-Size_0186601608_2.jpg
TurvaistuinBeSafeIziModulari-Size_0186601608_3.jpg
TurvaistuinBeSafeIziModulari-Size_0186601608_4.jpg
TurvaistuinBeSafeIziModulari-Size_0186601608_5.jpg
TurvaistuinBeSafeIziModulari-Size_0186601608_7.jpg
TurvaistuinBeSafeIziModulari-Size_0186601608_e3a08abf2b7fa7619f706e1654278e03_8.png
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 69 €
alk. 330,00 €
-18%
Ovh. 399,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
 Valitse besafe
Selkä menosuuntaan 4-vuotiaaksi turvallisesti norjalaisella huippuosaamisella.

Tallenna

Turvaistuin BeSafe Izi Modular i-Size

 

BeSafe Izi Modular i-Size turvaistuimella lapsesi matkustaa turvallisesti 6 kuukauden ikäisestä 4 vuotiaaksi. Valitse lapsellesi huipputurvallisuutta. Izi Modular i-Size pärjäsi hyvin kevään 2016 turvaistuintestissä! 

 

  • Lapsi matkustaa mukavasti ja turvallisesti selkä menosuuntaan mahdollisimman pitkään. Monikäyttöinen istuin voidaan myös tarvittaessa kääntää kasvot menosuuntaan lapsen ollessa vähintään 15 kk ikäinen.
  • Erittäin mukava nukkuma-asento tekee lapsen kanssa matkustamisesta sujuvaa, ja lapsi voi huoletta ottaa torkut myös automatkan aikana.
  • Sopii noin 6 kuukauden iästä 4-vuotiaaksi.  
  • Arvosana "HYVÄ" kevään 2016 turvaistuintestissä.  
  • Istuin on helppo ottaa käyttöön. Istuin kiinnitetään jalustaansa yhdellä klikkauksella ja matka voi alkaa. Kiinnitetään autoon BeSafe Izi Modular i-Size Base -jalustalla. Sinulla voi olla jo jalusta, jos lapsellasi on ollut turvakaukalona BeSafe Izi Go Modular. Tämä istuin sopii samaan Isofix-kiinnitteiseen jalustaan. Jos sinulla ei ole vielä jalustaa, voit hankkia sen samalla tämän istuimen kanssa. Huom! Jalusta on  ostettava erikseen. Tutustu jalustaan täällä. >>  
  • Istuinta on äärettömän helppoa ja vaivatonta käyttää. Väärinasennuksen mahdollisuudet on minimoitu, jolloin lapsi on varmasti turvallisesti kyydissä, ja voit olla täysin varma, että istuin on varmasti kiinni autossa. 
  • Istuinosassa on korkeat, topatut sivutörmäyssuojat. Pienentimet pienentää istuimen sopivaksi vauvalle, ja tuovat turvavaljaat lähemmäs vauvan vartaloa. Istuimen kulmaa voidaan säätää makaavampaan asentoon, joka on parempi pienemmälle vauvalle. Niskatukea säädettäessä valjaat säätyvät automaattisesti oikeaan korkeuteen, ja sinun ei tarvitse erikseen säätää niskatuen lisäksi myös valjaita. Pehmustetut viisipistevyöt. Magneetit pitävät vyöt sivussa, kun asetat lasta istuimeen, tämä on pieni mutta huomattavasti arkea helpottava yksityiskohta. Irrotettavat, pestävät kankaat.  

 

 

 

Huom! Tämä tuote kuuluu valmistajan tuotteisiin, joita voi tilata verkkokaupasta ainoastaan toimitustavalla "NOUTO MYYMÄLÄSTÄ". OzBabyn myymälä sijaitsee Turussa. 

Norjalainen BeSafe on valmistanut auton turvaistuimia lapsille jo yli 50 vuotta. Pohjoismaisia, huipputurvallisia istuimia pohjoisen olosuhteisiin.

 

BeSafe Izi Modular i-Size turvaistuin - ominaisuuksia:

  • Kiinnittäminen: Kiinnitetään jalustaan. Jalusta on Isofix-kiinnitteinen. Merkkivärit ja -äänet varmistavat istuimen oikeanlaisen kiinnityksen. Jalusta on ostettava erikseen. Käännettävä istuin, jota voidaan käyttää selkä menosuuntaan ja kasvot menosuuntaan.
  • Soveltuvuus: Lapsen pituus: 61-105 cm. Selkä menosuuntaan: 61-105 cm. Kasvot menosuuntaan 88-105 cm. Voidaan käyttää n. 6 kk iästä 4-vuotiaaksi.
  • Hyväksyntä: R129 (i-Size) Uuden iSize-standardin mukainen istuin.Katso lisää BeSafe tuotteita verkkokaupastamme. >>

 

Katso video Izi Modular turvaistuimen asennuksesta:

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 70,00 €
(Kampanja voimassa 31.12.2019 asti.)
Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Etsin kuukausia esikoiselle turvaistuinta joka olisi mahdollisimman pitkäikäinen, turvallinen, mukava matkustaa ja helppo käyttää. Tämä istuin täyttää kaikki vaatimukset. Tai pitkäikäisyydestä en voi sanoa vielä mitään kun poika on 7 kk vanha. Mutta BeSafella pitäisi olla markkinoiden korkein selkänoja joten uskon tämän menevän pitkään.
Istuin kiinnitetään isofixeillä jalustan kanssa autoon.(En ole varma voiko vöillä kiinnittää?) Istuimen voi kiinnittää tällä tapaa sekä selkä menosuuntaan, että kasvot menosuuntaan mikä on iso plussa, ettei tarvitse vöillä kiinnittää missään vaiheessa. Selkä menosuuntaan asennossa istuin kallistuu todella mukavasti ja sitä voi kallistaa ajon aikana eikä se vie enempää tilaa autosta kallistusasennossa. Saman verran vie tilaa kun esim. maxi-cosi kaukalo jalustan kanssa eli ainakin meidän farkku ford mondeossa mahtuu etupenkillä oikein mukavasti matkustamaan.
Kangas vaikuttaa (midnight black) oikein laadukkaalta ja varmasti helposti pysyy puhtaana. Mukava lisä on pienet magneetit istuimen sivuissa jotka pitkää vyöt sivussa kun lapsen asettaa istuimeen. Uskon, että tuli valittua oikea istuin!

12.10.2017

Lisätiedot
Tuotteen toimituskulut
Nouto liikkeestä: Viilarinkatu 1, Länsikeskus, Turku 0,00 €