Turvakaukalo BeSafe Izi Go Modular

TurvakaukaloBeSafeIziGoModular_018421603_1.jpg
TurvakaukaloBeSafeIziGoModular_018421603_2.jpg
TurvakaukaloBeSafeIziGoModular_018421603_3.jpg
TurvakaukaloBeSafeIziGoModular_018421603_4.jpg
TurvakaukaloBeSafeIziGoModular_018421603_5.jpg
TurvakaukaloBeSafeIziGoModular_018421603_6.jpg
TurvakaukaloBeSafeIziGoModular_018421603_7.jpg
TurvakaukaloBeSafeIziGoModular_018421603_08c113f63ee452bd3d0bb41b41445816_8.png
alk. 279,00 €
 Valitse besafe
Turvakaukalo BeSafe Izi Go Modular   Turvakaukalo BeSafe Izi Go Modular i-Size on suunniteltu suojaamaan lastasi mahdollisimman hyvin. Kaukalo on myös hyvin helppo kiinnittää autoon.Erittäin hyvät sivutörmäyssuojat. Suojaavat pehmusteet ja tuet ...

Tallenna

Turvakaukalo BeSafe Izi Go Modular

 

 

Turvakaukalo BeSafe Izi Go Modular i-Size on suunniteltu suojaamaan lastasi mahdollisimman hyvin. Kaukalo on myös hyvin helppo kiinnittää autoon.

Erittäin hyvät sivutörmäyssuojat. 
Suojaavat pehmusteet ja tuet lapsen päänalueella sekä selän ja pepun alla.
Magneetit pitävät turvavyöt sivussa, kun asetat vauvan kaukaloon.
Helpottaa käyttöä!
Arvosana "HYVÄ" kevään 2016 turvaistuintestissä. 


 

Turvakaukalossa tärkeä ominaisuus on pienentimet, joiden avulla kaukalo saadaan suojaavaksi myös vastasyntyneelle. Izi Go Modular kaukalossa on erittäin hyvät pienentimet ja pehmusteet päänalueella sekä selän ja pepun kohdalla. Toppausten avulla turvavyöt kiristyvät tarpeeksi lähelle vauvaa. Tämä on vauvan matkustusturvallisuudessa tärkeää. Lapsen kasvaessa voit irrottaa pehmusteet yksi kerrallaan ja kaukalo pysyy koko ajan mahdollisimman suojaavana.

Kaukaloa on mukava kantaa autosta kotiin, koska se on kevyt ja kantokahva on muotoiltu kantajalleen mukavaksi. Integroitu aurinkosuoja, jonka saa aina tarvittaessa esiin ja piiloon. Kaukalossa on Travel System mahdollisuus. Voit kiinnittää kaukalon adapterin (erikseen ostettava) avulla useaan eri rattaaseen ja vaunuun. 

Helppokäyttöinen turvakaukalo kiinnitetään autoon BeSafe Izi Modular i-Size Base -jalustalla. Jalusta on Isofix-kiinnitteinen. Kaukalo voidaan myös kiinnittää autoon ilman jalustaa auton omalla kolmipistevyöllä. Huom! Jalusta on  ostettava erikseen. 

Tutustu jalustaan täällä. >>

 

Kaukalo sopii ilman jalustaa kaikkiin autoihin. Jalustan kanssa turvakaukalo sopii ladattavassa listassa oleviin autoihin.

Tämä kaukalo on osa Izi Modular tuoteperhettä. Kun ostat kaukalon ja jalustan, voit ostaa seuraavan istuimen samaan sarjaan ja se sopii jo olemassa olevaan telakkaasi. Säästät seuraavassa ostoksessasi rahaa ja luontoa. Kun osaat kiinnittää tämän kaukalon, on seuraavankin istuimen kiinnittäminen helppoa.

Huom! Tämä tuote kuuluu valmistajan tuotteisiin, joita voi tilata verkkokaupasta ainoastaan toimitustavalla "NOUTO MYYMÄLÄSTÄ". OzBabyn myymälä sijaitsee Turussa. 

Norjalainen BeSafe on valmistanut auton turvaistuimia lapsille jo yli 50 vuotta. Pohjoismaisia, huipputurvallisia istuimia pohjoisen olosuhteisiin.

 

BeSafe Izi Go Modular turvakaukalo - ominaisuuksia:

  • Kiinnittäminen: Kiinnitetään jalustaan. Jalusta on Isofix-kiinnitteinen. Merkkivärit ja -äänet varmistavat istuimen oikeanlaisen kiinnityksen. Jalusta on ostettava erikseen. Voidaan kiinnittää myös autoon kolmipistevyöllä.
  • Istuinosa: Korkeat, topatut sivutörmäyssuojat. Pienentimet vastasyntyneelle. Päänalueen pienennin/toppaukset. Pehmustetut viisipistevyöt. Magneetit pitävät vyöt sivussa, kun asetat lasta istuimeen. Integroitu aurinkosuoja. Irrotettavat, pestävät kankaat.
  • Soveltuvuus: Vauvan pituus: 40-75 cm. Voidaan käyttää vastasyntyneestä noin vuoden ikään.
  • Hyväksyntä: R129 (i-Size) Uuden iSize-standardin mukainen kaukalo.

 

 

 

BeSafe Izi Go Modular turvakaukalo - tuotevideo:

BeSafe iZi Go Modular installation from HTS Hans Torgersen og Sønn AS on Vimeo.

Katso lisää BeSafe tuotteita verkkokaupastamme. >>

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 70,00 €
(Kampanja voimassa 31.12.2019 asti.)

Lisätiedot
Tuotteen toimituskulut
Nouto liikkeestä: Viilarinkatu 1, Länsikeskus, Turku 0,00 €