Turvakaukalo BRITAX Baby-Safe 2 I-Size

Cosmos Black + jalusta Flex-base

Tuotekoodi: 200002439
BRITAX PREMIUM
TurvakaukaloBRITAXBaby-SafeI-Size_200002439_1.png
_200002439_2.png
_200002439_3.png
_200002439_4.png
_200002439_5.png
_200002439_6.png
399,00 €
Tilaamme tuotteen varastoon.
Toimitusaika 5-30 päivää
Toimituskulut alk. 0,00 €Nouto liikkeestä: Viilarinkatu 1, Länsikeskus, Turku: 0,00 €

kpl
Laadukas paketti Britax turvakaukalolla ja jalustalla varmistaa turvallisen matkustamisen joka päivä.

Tallenna

Turvakaukalo BRITAX Baby-Safe-I-Size

 

Turvakaukalo BRITAX Baby-Safe-I-Size värinä Cosmos Black + Flex-base jalusta -turvallisuutta ilman kompromisseja. Tämä turvakaukalo soveltuu vastasyntyneestä 15 kk ikään saakka.

Baby-Safe i-Size turvakaukalolla lapsesi matkustaa turvallisesti ja ergonomisesti päivästä ja matkasta toiseen. Pakettiin kuuluvalla, isofix kiinnitteisellä jalustalla varmistat, että jalusta on tukevasti ja turvallisesti kiinni autossa.Baby-Safe i-Size turvakaukalon parhaat ominaisuudet:

 • Hyvä ja turvallinen asento - vauvan asentoa saa säädettyä patentoidulla kallistusmekanismilla. Makuuasento on pienelle vauvalle parempi, kun taas enemmän pysty asento on parempi törmäystilanteessa. Tämän takia Baby-Safe i-Size turvakaukalon patentoitu lie-flat-teknologia tarjoaa ratkaisun. Vauvan makuuasentoa saadaan säädettyä pääntuen korkeutta säätämällä ja säädettävällä Flex Base -jalustan kanssa tietyissä autoissa. Tällöin vauva matkustaa ergonomisessa makuuasennossa ja kulma säätyy pituuden mukaan.
 • Soveltuu vastasyntyneestä 15 kk ikäiseksi. i-Size standardin mukainen, jolloin vauva voi matkustaa turvakaukalossa 83 cm pituiseksi asti. 
 • Vastasyntyneelle tarkoitettu sisätyyny antaa lisätukea ja vaimentaa törmäysiskua. Sisätyyny voidaan poistaa lapsen kasvaessa, jolloin lapsella on enemmän tilaa. 
 • Kuomu suojaa lasta auringolta ja tuulelta. Kuomun kiinnityskohdat kantokahvassa, jolloin kuomu suojaa lasta myös turvakaukaloa kannettaessa. 
 • Erinomainen sivutörmäyssuoja yksinkertaisella säädöllä. Sivutörmäyssuoja vaimentaa lapseen kohdistuvaa törmäysvoimaa sivulta tulevalta törmäystilanteelta.Myös korkeat, pehmustetut sivulaidat suojaavat vauvaa kotelon lailla.
 • Helposti säädettävä pääntuki ja valjaat,  jotka säädät helposti yhdellä kädellä. Lapsi kiinnitetään turvakaukaloon 5-pistevaljailla, joka on helppo ja turvallinen kiinntiys, sillä 5-pistevaljaat pitävät vauvan varman tukevasti kiinni kaukalossa, ja jakavat kiinnityspisteet eri puolille kehoa.
 • Istuinsuoja on konepestävä. Turvakaukalo saattaa likaantua käytössä, jolloin irrotettava istuinsuoja on helppo irrottaa ja pestä. 
 • Turvakaukalo on helppo kiinnittää rattaisiin Travel Systemin avulla. Voit vain nostaa vauvan autosta kaukaloineen, ja kiinnittää suoraan rattaiden runkoon. Turvakaukalo irtoaa jalustasta ja rattaista kätevästi turvakaukalon takana olevan kahvan avulla. Näin kauppareisuut ja kyläilyt onnistuvat helposti, vauva voi jatkaa uniaan kaukalossa. 
 • Pieniä käteviä ominaisuuksia, jotka tekevät tästä kaukalosta loistavan: Kantokahvan saa käännettyä myös taakse, jolloin turvakaukalo ei keinu. Turvakaukalon sivulla on värimerkit joista näet, kun turvakaukalo on kiinnitetty oikein jalustaan tai rattaisiin. Sisäänrakennettu kallistusjärjestelmä parempaa makuuasentoa varten. 
 • Jalustalla saat varman ja turvallisen kiinnitystavan. Flex base jalusta sopii autoihin, joissa on kallistetut istuimet, jolloin jalustan kulmaa voidaan säätää vauvalle enemmän makuuasentoon. Jalusta mahdollistaa ergonomisen makuuasennon vauvan matkustaessa kaukalo kiinnitettynä jalustaan.

  Alustan saa helposti säädettyä neljään eri kulmaan. Osoitin näyttää sopivan kulman. Jos autossa on kallistuneet istuimet, vauvan pää saattaa kallistua eteenpäin. Tällöin jalustan avulla vauvan asentoa saadaan muutettua makaavaan, ergonomiseen ja turvalliseen asentoon. Kätevällä isofix-kiinnityksellä jalusta on kiinni tukevasti auton rungossa.
 

Varmistathan yllä olevasta Autolistasta, sopiiko tämä jalusta autoosi.

Turvakaukalo on helppo kiinnittää rattaisiin. Turvakaukalossa on integroidut adapterit, jotka mahdollistavat kiinnityksen BRITAX rattaisiin, joissa on Click & Go -ominaisuus.

Turvakaukalo menee suoraan rattaiden runkoon: Britax Smile II

Turvakaukalo menee rattaiden runkoon adapterilla, adapteri tulee rattaan mukana: Britax Go, Go Big, ja Britax B-Motion.

Turvakaukalo menee rattaiden runkoon adapterilla, adapteri ostettava erikseen: Britax B-Agile 3 ja B-Agile 4.


 

 

"Kun ostat Baby-Safe-i-Size -turvakaukalon, ostat myös osan tutkimustyötämme ja omistautumistamme lapsesi turvallisuuteen, jolloin sinä voit nauttia jokaisesta matkasta lapsesi kanssa rauhallisin mielin." BRITAX RÖMER

 

BRITAX Baby-Safe i-Size turvakaukalon ominaisuuksia:
 • Turvakaukalon istuinosa: Integroidulla tyynyllä varustettu päätuki ja sisätyyny. Korkeat, pehmustetut sivutuet. 5-pistevaljaat. Pehmustettu ja pestävä päällinen. Pääntuet ja valjaat säädettäviä. Integroidut adapterit BRITAX-rattaisiin kiinnittämistä varten. Aurinko- ja tuulisuoja.
 • Turvakaukalon soveltuvuus: BRITAX Baby-Safe i-Size turvakaukalo on hyväksytty ECE R129 i Size -turvaistuinmääräyksen mukaan enintään 83 cm lapselle.

 

BRITAX Baby-Safe i-Size turvakaukalon tekniset tiedot:

 • Turvakaukalon mitat: 58x 44 x 67cm
 • Turvakaukalon paino: 4.8kg
 • Asennus: selkä menosuuntaan

 

Britax Flex base jalustan ominaisuuksia:

 • Mitat: 45-72 x 44 x 64 cm (Korkeus x Leveys x Syvyys)
 • Paino: 8,7 kg
 • Kiinnitys: Isofix

 

Lisää Britax turvakaukaloita löydät täältä >>

Britax yhdistelmävaunut löytyvät täältä >>

Katso myös kätevät starttipakettimme >>

 

Katso video BRITAX Baby-Safe i-Size turvakaukalosta ja Flex base jalustasta:

 

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 70,00 €
(Kampanja voimassa 31.12.2019 asti.)

Lisätiedot
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Nouto omasta Postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto liikkeestä: Viilarinkatu 1, Länsikeskus, Turku 0,00 €