Turvakaukalo BRITAX Baby-Safe 2 I-Size

Storm Grey + jalusta Flex-base

Tuotekoodi: 200002438
BRITAX PREMIUM
TurvakaukaloBRITAXBaby-SafeI-Size_200002438_1.png
_200002438_2.png
_200002438_3.png
_200002438_4.png
_200002438_5.png
_200002438_6.png
399,00 €
Heti varastosta 1 kpl
Saat tuotteet 1-3 arkipäivässä
Toimituskulut alk. 0,00 €Nouto liikkeestä: Viilarinkatu 1, Länsikeskus, Turku: 0,00 €

kpl
Laadukas paketti Britax turvakaukalolla ja jalustalla varmistaa turvallisen matkustamisen joka päivä.

Tallenna

Turvakaukalo BRITAX Baby-Safe-I-Size

Turvakaukalo BRITAX Baby-Safe-I-Size värinä Storm Grey + Flex-base jalusta  -turvallisuutta ilman kompromisseja. Tämä turvakaukalo soveltuu vastasyntyneestä 15 kk ikään saakka.

Baby-Safe i-Size turvakaukalolla lapsesi matkustaa turvallisesti ja ergonomisesti päivästä ja matkasta toiseen. Pakettiin kuuluvalla, isofix kiinnitteisellä jalustalla varmistat, että jalusta on tukevasti ja turvallisesti kiinni autossa.

"Kun ostat Baby-Safe-i-Size -turvakaukalon, ostat myös osan tutkimustyötämme ja omistautumistamme lapsesi turvallisuuteen, jolloin sinä voit nauttia jokaisesta matkasta lapsesi kanssa rauhallisin mielin." BRITAX RÖMER
Tämän turvakaukalon parhaat ominaisuudet:

 • Hyvä ja turvallinen asento - vauvan asentoa saa säädettyä patentoidulla kallistusmekanismilla.
 • Soveltuu vastasyntyneestä 15 kk ikäiseksi - Uuden i-Size standardin mukainen, jolloin vauva voi matkustaa turvakaukalossa 83 cm pituiseksi asti.
 • Vastasyntyneelle tarkoitettu sisätyyny - antaa lisätukea ja vaimentaa törmäysiskua. Sisätyyny voidaan poistaa lapsen kasvaessa.
 • Kuomu suojaa lasta auringolta ja tuulelta - Kuomun kiinnityskohdat kantokahvassa, jolloin kuomu suojaa lasta myös turvakaukaloa kannettaessa.
 • Erinomainen sivutörmäyssuoja - yksinkertainen säätäminen, vaimentaa lapseen kohdistuvaa törmäysvoimaa törmäystilanteessa.
 • Helposti säädettävä pääntuki ja valjaat - säätö helposti yhdellä kädellä.
 • Istuinsuoja on konepestävä - turvakaukalo saattaa likaantua käytössä, jolloin irrotettava istuinsuoja on helppo pestä.
 • Turvakaukalo on helppo kiinnittää rattaisiin - Travel Systeemin avulla vauva on helppo nostaa autosta turvakaukalon kanssa ja kiinnittää suoraan rattaisiin. Turvakaukalo irtoaa jalustasta ja rattaista kätevästi turvakaukalon takana olevan kahvan avulla.
Turvakaukalossa on esiin käännettävät sivutörmäyssuojat ja korkeat, pehmustetut sivutuet. Säädettävä niskatuki ja valjaat. Lapsi kiinnitetään turvakaukaloon 5-pistevaljailla, joka on helppo ja turvallinen tapa. Lisäksi kantokahvan saa käännettyä myös taakse, jolloin turvakaukalo ei keinu. Turvakaukalon sivulla on värimerkit joista näet, kun turvakaukalo on kiinnitetty oikein jalustaan tai rattaisiin. Sisäänrakennettu kallistusjärjestelmä parempaa makuuasentoa varten.

Enemmän makuuasento on pienelle vauvalle parempi, kun taas enemmän pysty asento on parempi törmäystilanteessa. Tämän takia Baby-Safe i-Size turvakaukalon patentoitu lie-flat-teknologia tarjoaa ratkaisun. Vauvan makuuasentoa saadaan säädettyä pääntuen korkeutta säätämällä ja säädettävällä Flex Base -jalustan kanssa tietyissä autoissa. Tällöin vauva matkustaa ergonomisessa makuuasennossa ja kulma säätyy pituuden mukaan.

Flex base jalusta sopii autoihin, joissa on kallistetut istuimet, jolloin jalustan kulmaa voidaan säätää vauvalle enemmän makuuasentoon. Jalusta mahdollistaa ergonomisen makuuasennon vauvan matkustaessa kaukalo kiinnitettynä jalustaan.

Alustan saa helposti säädettyä neljään eri kulmaan. Osoitin näyttää sopivan kulman. Jos autossa on kallistuneet istuimet, vauvan pää saattaa kallistua eteenpäin. Tällöin jalustan avulla vauvan asentoa saadaan muutettua makaavaan, ergonomiseen ja turvalliseen asentoon. Kätevällä isofix-kiinnityksellä jalusta on kiinni tukevasti auton rungossa.


Turvakaukalo on helppo kiinnittää rattaisiin. Turvakaukalossa on integroidut adapterit, jotka mahdollistavat kiinnityksen BRITAX rattaisiin, joissa on Click & Go -ominaisuus.

Turvakaukalo menee suoraan rattaiden runkoon: Britax Smile II

Turvakaukalo menee rattaiden runkoon adapterilla, adapteri tulee rattaan mukana: Britax Go, Go Big, ja Britax B-Motion.

Turvakaukalo menee rattaiden runkoon adapterilla, adapteri ostettava erikseen: Britax B-Agile 3 ja B-Agile 4.
BRITAX Baby-Safe i-Size turvakaukalon ominaisuuksia:
 • Turvakaukalon istuinosa: Integroidulla tyynyllä varustettu päätuki ja sisätyyny. Korkeat, pehmustetut sivutuet. 5-pistevaljaat. Pehmustettu ja pestävä päällinen. Pääntuet ja valjaat säädettäviä. Integroidut adapterit BRITAX-rattaisiin kiinnittämistä varten. Aurinko- ja tuulisuoja.
 • Turvakaukalon soveltuvuus: BRITAX Baby-Safe i-Size turvakaukalo on hyväksytty ECE R129 i Size -turvaistuinmääräyksen mukaan enintään 83 cm lapselle.
BRITAX Baby-Safe i-Size turvakaukalon tekniset tiedot:
 • Turvakaukalon mitat: 58x 44 x 67cm
 • Turvakaukalon paino: 4.8kg
 • Asennus: selkä menosuuntaan

Britax Flex base jalustan ominaisuuksia:

 • Mitat: 45-72 x 44 x 64 cm (Korkeus x Leveys x Syvyys)
 • Paino: 8,7 kg
 • Kiinnitys:  Isofix

 

Katso video BRITAX Baby-Safe i-Size turvakaukalosta ja Flex base jalustasta:

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 70,00 €
(Kampanja voimassa 31.12.2019 asti.)

Lisätiedot
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Nouto omasta Postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto liikkeestä: Viilarinkatu 1, Länsikeskus, Turku 0,00 €