Imettäjän starttipaketti Lansinoh

Tuotekoodi: 101LAN
LANSINOH
_101LAN_1.jpg
_101LAN_2.jpg
_101LAN_3.png
_101LAN_4.jpg
_101LAN_5.jpg
_101LAN_6.jpg
_101LAN_7.jpg

Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 20,90 €
159,00 €
-12%
Ovh. 179,90 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Tuote tilapäisesti loppu verkkokaupasta
Haluan ilmoituksen kun tuotetta on varastossa
Paketissa imettämisen asiantuntijan Lansinohin laadukkaita tuotteita ja egonomiseen imettämiseen Doomoo imetystyyny.

Tallenna

Imettäjän starttipaketti Lansinoh

Imettäjän starttipaketti Lansinoh on loistava aloituspaketti, jossa on hyödyllisiä tarvikkeita imettävän äidin tueksi ja avuksi.

Paketin laadukkailla Lansinoh tuotteilla ja mukavalla imetystyynyllä imettäminen sujuu mukavasti ja ergonomisesti. Lisäksi sinun ei tarvitse erikseen hakea, mitä imettäjä tarvitsee, vaan saat paketissa kaiken mitä tarvitset. Varsinkin ensikertaa imettämistä aloittavalle tämä on mukavan helppoa.

Imettäjän starttipaketti sisältää seuraavat tuotteet:

  • Lansinoh manuaalisen rintapumpun, joka on höyhenenkevyt ja helppo käyttää. Kaksivaiheinen toiminta stimuloinnilla ja imuvaiheella lypsää maidon tehokkaasti vaikkapa makuuasennossa! Pumpun pullo käy myös ruokintaan, joten voit pumpata maidon pulloon, laittaa mukana tulevan tuttiosan paikoilleen ja syöttää vauvan.
  • 160ml tuttipullon, jonka NaturalWave tuttiosa tukee vauvan luontaista, aaltomaista imuliikettä. Ilmaventtiili vähentää ilman joutumista vauvan vatsaan. 
  • Lansinohin lanoliinivoiteen, joka helpottaa välittömästi ja suojaa haavoittuneita ja arkoja nännejä, nopeuttaen paranemista. Lansinoh voide on 100% puhdasta lanoliinia, joten sitä ei tarvitse pyyhkiä pois ennen imetystä.
  • Rinnanlämmittimet ovat imettäjän nopea apu kiperiin tilanteisiin. Kylmä tyyny rauhoittaa turvonneita ja kivuliaita rintoja, lämmitettynä se stimuloi maidon tuloa ennen imetystä tai pumppaamista. Imetyksen jälkeen voit käyttää tyynyjä helpottamaan lihasjumeja, kuukautiskramppeihin tai vauvan kipeälle vatsalle.
  • Liivinsuojat ovat ohuet ja erittäin imukykyiset. Muotoillut suojat eivät näy paidan läpi, ja isot teipit pitävät suojat varmasti paikoillaan. Yksittäispakatut liivinsuojat kulkevat sellaisenaan hygieenisesti vaikka käsilaukussa.
  • Doomoo imetystyynyllä saat ergonomisen ja mukavan imetysasennon. Tyynyllä saat tuettua vauvan lähemmäs ja sopivampaan asentoon, jolloin käsi ja hartiat säästyvät jännitykseltä. Imetystyyny helpottaa myös loppuraskauden aikana nukkumista, sen avulla saat paremman asennon.

 

 

Lue tarkemmat tiedot rintapumpusta täältä >>

Lue lisää tuttipullosta täältä >>

Lue lisää lanoliinivoiteestä täältä >>

Rinnanlämmitäjät löydät täältä >>

Doomoo imetystyynystä voit lukea lisää täältä >>

Liivinsuojista voit lukea lisää täältä >>

 

Täydentävät tuotteet -välilehdeltä voit katsoa muita kivoja imettäjän tuotteita, kuten imetyskoruja ja vaatteita.

 

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 70,00 €
(Kampanja voimassa 31.12.2019 asti.)

Lisätiedot