BRITAX Multi-Tech II turvaistuin

ALE-ERÄ!

Tuotekoodi: 200000836
BRITAX
BRITAX-Multi-Tech-II-turvaistuin-200000836-Stone-Grey-7.jpg
Tarjoustuote!
Huippuedullinen
Säästä 110 €
239,00 €
-32%
Ovh. 349,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Valitse väri:
Toimituskulut alk. 0,00 €Nouto liikkeestä: Viilarinkatu 1, Länsikeskus, Turku: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
9-25 kg painoinen lapsi matkustaa joko selkä tai kasvot menosuuntaan! Helppo asentaa autoon tukevasti turvavyön lisälukituksella.

BRITAX Multi-Tech II turvaistuin

Autamme sinua valitsemaan oikean turvaistuimen lapsellesi. Klikkaa tästä!


BRITAX Multi-Tech  II turvaistuin - uuden sukupolven istuinta voit käyttää sekä selkä että kasvot menosuuntaan! BRITAX Multi-Tech turvaistuinta voit käyttää kolmella eri tavalla: selkä menosuuntaan lapsen ollessa pieni sekä lapsen kasvaessa kasvot menosuuntaan joko valjaissa tai turvavöissä. BRITAX Multi-Tech II turvaistuin on helppo asentaa autoon tukevasti turvavyön uudenaikaisella lisälukituksella. Turvaistuimessa on syvä pääntuki, jonka korkeussäädön avulla säädät myös valjaiden korkeutta sekä erinomainen sivutörmäyssuoja. Istuimessa on myös kulman ja leveyden säätö lapsen kasvaessa. Istuimessa oleva tukijalka parantaa istuimen vakautta ja helpottaa asennusta. BRITAX Multi-Tech turvaistuimen tulokset Autoliiton ja EuroTestin turvaistuintestissä löydät tästä!

BRITAX Multi-Tech  turvaistuimen erityisominaisuuksia:

 1. BRITAX Multi-Tech II turvaistuimen istumasuunta voidaan kääntää.
  Nyt nuorempiakin lapsia voidaan kuljettaa kasvot menosuuntaan jo 9 kg:sta alkaen. Myös säädettävä istuinosan leveys takaa sen, että istuimella on erittäin pitkä käyttöikä.
 2. BRITAX Multi-Tech II turvaistuimessa on korkeat sivuttaistuet ja säädettävä pääntuki.
  Korkeat ja pehmustetut sivutuet antavat ihanteellisen sivutörmäyssuojan. Korkeussuunnassa säädettävä päätuki ja valjaat sekä helppo säätö yhdellä kädellä estävät pujotusvirheet. Tässä istuimessa on mukava matkustaa.
 3. BRITAX Multi-Tech II turvaistuimessa on tukijalka ja lisäkiinnityspisteet.
  Tukijalka parantaa vakautta ja väriosoittimet ilmaisevat tukijalan oikean kiinnityksen. Top Tether -kiinnityspisteet lisäkiinnitykseen, kun istuin kiinnitetään selkä menosuuntaan. Erittäin tukeva asennus.
BRITAX Multi-Tech II turvaistuimen ominaisuuksia:
 • Toiminnot: 5-pistevaljaat, jotka soveltuvat myös 25 kg painoisille lapsille. Hyvä sivutörmäyssuoja. Ohut jalusta sopii erinomaisesti autoihin, joissa on muotoillut istuimet. Voidaan käyttää 9-25 kg painoisella lapsella joko kasvot tai selkä menosuuntaan..
 • Soveltuvuus: BRITAX Multi-Tech turvaistuin on hyväksytty 9-25 kg painoisille lapsille.
 • Asennusvaihtoehdot: selkä menosuuntaan lapsi turvaistuimen valjailla 9-25 kg, kasvot menosuuntaan lapsi turvaistuimen valjailla 9-18 kg, kasvot menosuuntaan lapsi auton turvayöllä 15-25 kg.
BRITAX Multi-Tech II turvaistuin - tekniset tiedot:
 • Mitat: 67 x 49 x 50 cm
 • Paino: 10.1 kg
BRITAX Multi-Tech  turvaistuin - video: Katso lisää BRITAX-tuotteista!
Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 70,00 €
(Kampanja voimassa 31.12.2018 asti.)

Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta

Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Hieno ja tyylikäs istuin.

  17.1.2017
Tuotearviointi: 1 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 1 / 5 tähteä!

Huono istuin, ei mahdu pienempään autoon ja lapsi todella huonossa asennossa!

  28.12.2016
Tuotearviointi: 3 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 4 / 5 tähteä!

Istuin on turvallisuutensa puolesta varmasti parhaimmasta päästä, mutta selkämenosuuntaan asennettuna ei kaikkeista toimivin. Jotta penkin saisi asennettua selkä menosuuntaan on takapenkillä oltava tilaa tai sitten hanttimiehen etuistuimen käyttöä on harkittava uudelleen,pitkä ihminen sIin eI istu sen jälkeen kun 165cm henkilölläkin tekee tiukkaa.
Istuin vie tilaa ja jää selkämenosuuntaan asennetun todella pystyyn. Meille myös kerrottiin että istuimen selkänojan saa kallistettua, ei muuten saa. Asennettuna on kyllä todella tukeva. Jos ajaa pitkää matkaa lapsen kanssa niin suosittelen harkitsemaan myös muita markkinoilla olevia istuimia ja ennen kaupan tekemistä sovittamaan istuinta omaan autoon.

  1.9.2016
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Hyvä hinta-laatusuhde, ollaan oltu tyytyväisiä. Helppo asentaa ja käyttää. Lapsikin tykkää, vaikka on jo 4vuotta ja 17kg.

  6.10.2015
Tuotearviointi: 3 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

tuntuu tukevalta ja turvalliselta. pitäisi olla pisimpään selkä menos käytettäviä istuimia. tuntuu kuitenkin, että jalkatila loppuu ennen painorajaa... 2,5v ja 13kg lapsi ja tuntuu että jo tuon kokoisen pujottaminen istuimeen on hankalaa...

  13.8.2015
Tuotearviointi: 4 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Ollut meillä käytössä nyt puoli vuotta ja ollaan tykätty. Vaikuttaa turvalliselta, tyttö tykkää kun näkee ikkunoista ulos. Ainoa huono puoli on siirrettävyys toiseen autoon huono.

  16.12.2014
Tuotearviointi: 4 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Turvallisen tuntuinen istuin ja asettui takapenkille tukevasti, asensin selkä menosuuntaan. Asennusohje säikäytti ensinäkemältä, mutta loppujen lopuksi oli vaivaton ja helppo asentaa.

Asennuksessa käytetään auton oman turvavyön lisäksi tuolin mukana tulevia pitkiä turvavyönauhoja, jotka kannattaa niputtaa, jottei näytä yhdeltä sotkuiselta nauhakasalta. Koska nauhat kiinnitetään etupenkkiin (selkä menosuuntaan, apukuskin taakse), ei tuota istuinta voi tämän jälkeen liikuttaa, jottei säädöt mene. Mutta tarvitseeko edes, jos etupenkin laittaa suoraan niin taakse kuin mahdollista... Tukijalan "nauha" jäivät meillä löysiksi. Toivottavasti näin voi olla, koska en näiden kiristysohjetta löytänyt tai saanut jalkaa sellaiseen asentoon, jotta olisi ollut ohjeen mukaisessa kulmassa sekä nauhat tiukalla.

Lapsi on istuimessa täysin istuvassa asennossa. Koska tuolia ei pysty kallistamaan, en oikeastaan suosittele sellaiseen perheeseen, jossa kuljetaan paljon pitkiä matkoja ja lapsi nukkuu mielellään automatkalla. Istuimesta näkee kuitenkin hyvin ulos ja vaikuttaa leveyssäätöjen puolesta mukavalta, joten lapsen hereillä ollessa uskoisin tuossa viihtyvän.

  20.5.2014
Tuotearviointi: 4 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 4 / 5 tähteä!

Tueteneuvoja auttoi istuimen valinnassa. Ainoa miinus virheelinen tieto, että istuinta voi kallistaa.
Tuote oli erittäin vaikea asentaa selkämenosuuntaan, mutta sain kuitenkin oikein asennettua. Istuin on erittäin tukevasti kiinni. Lapsi näkee autosta hyvin ulos ja näyttää siinä vihtyvän.

  6.5.2014

Lisätiedot
Tuotteen toimituskulut
Toimitus kotiovellesi sovitusti 9,90 €
Nouto omasta Postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto liikkeestä: Viilarinkatu 1, Länsikeskus, Turku 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 120,00 €:n ostoksista.
Matkahuoltoon 0,00 €
Lähikauppaan 0,00 €