Bumbleride Indie Twin sisarusrattaat

Tourmaline, myymäläkappale

Tuotekoodi: IT950TMMY
BumblerideIndieTwinsisarusrattaat_IT950TMMY_1.jpg

JOULUOSTOKSET EHTIVÄT PERILLE, KUN TEET TILAUKSESI VIIMEISTÄÄN TIISTAINA 18.12.2018.

Tarjoustuote!
Supertarjous
Säästä 490 €
499,00 €
-50%
Ovh. 989,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Tämä tuote on tulossa myyntiin meille.
Tutustu jo nyt ennakkoon!
Bumbleride Indie Twin sisarusrattaat haastaviinkin olosuhteisiin huippuhintaan vain Turun myymälästä!

Tallenna

Sisarusrattaat Bumbleride Indie Twin


Sisarusrattaat Bumbleride Indie Twin - käytännölliset, kevyet ja ekologisesti valmistetut rattaat. Nämä sisarusrattaat helpottavat elämääsi! Tästä Vuoden 2018 malli värinä Tourmaline huippuhintaan!

HUOM! Myydään tähän hintaan vain tämä tietty yksi myymäläkappale. Ei varauksia ja nouto vain Turun myymälästä osoitteesta Viilarinkatu 1. 

Tämän kappaleen toisessa kuomussa kangas hieman purkautunut, (hinnassa otettu tämä huomioon).

Nämä rattaat ovat voittaneet parhaan sisarusrattaan tittelin useana vuonna. Näissä rattaissa on tosi hyvät ominaisuudet, mutta myös tyylikäs ulkonäkö! Voit mennä samoilla rattailla sekä lenkkipolulle että kahvilaan. Et tarvitse useita rattaita - nämä riittävät.

Luultavasti Bumbleride rattaat ovat teillekin paras vaihtoehto:

 • Sopiva sekä vauvalle että taaperolle - rattaan säädöt mahdollistavat sen, että kyytiin voi huoletta laittaa sekä vauvan että isomman lapsen. Selkänoja säätyy makuuasentoon ja jalkatuki nousee ylös. Mukava nukkua ja matkustaa niin vauvan kuin isosisaruksenkin. Rattaat soveltuvat yhtä hyvin kaksosille kuin sisaruksillekin. Rattaat voi täydentää vaunukopalla tai turvakaukalolla. Molempia voi laittaa kaksi rinnakkain. Kiinnitykseen tarvitaan adapterit (erikseen ostettava).
 • Tilava ja mukava lapsille, mutta näppärä myös vaunun liikuttajalle. Rattaita onkin kevyt liikutella vaikka kyydissä olisi kaksi taaperoa. Itseasiassa rattaita on niin kevyt liikutella, että se hoituu tarvittaessa yhdellä kädellä.
 • Rattaissa on isot ilmatäytteiset pyörät sekä edessä että takana. Isot ilmakumipyörät varmistavat pehmeän kyydin, olipa maasto mikä tahansa. Etupään kääntyvät pyörät tekevät pienessä tilassa kääntymisen helpoksi, esim. kaupassa.
 • Kevyt liikutella - alumiinirunko on kevyt työntää ja liikutella. Voit myös vaihtaa työntäjää helposti vaikka kesken matkan, säädettävä työntöaisa mukautuu joustavasti.

 • Kangasmateriaalit ovat kemikaalittomia, kestäviä ja pestäviä ja likaa hylkiviä. Eli turvalliset ja helppohoitoiset.

 • Mukava ja turvallinen matka lapsellesi. Molemmissa istuinosissa on helppo selkänojasäätö, turvakaaret, kuomut ja turvavyöt. Iso kuomu pitää sateen ja paisteen loitolla. Kuomun UV-suoja suojaa vauvaa auringolta ja kankaita haalistumiselta. Pehmustetut 5-pistevaljaat pitävät lapsen turvallisesti kyydissä.

 • Soveltuu vastasyntyneestä noin neljävuotiaaksi. Oikeastaan lapsien iällä ei ole väliä, kunhan lasten yhteispaino on korkeintaan 40 kg. Kaikki tarvittava mahtuu kyytiin, voit siis työntää aika isojakin lapsia kyydissä. Lisäksi rattaissa on melkeimpä ylisuuri tavarakori, jonne mahtuu isot ostokset.
 • Vastuulliset rattaat - rattaissa on käytetty kierrätettyä polyesteriä ja jokaiseen rattaaseen on käytetty 52 kierrätettyä muovipulloa. Mustien kankaiden innovatiivinen värjäysprosessi käyttää 89% vähemmän vettä. Nämä rattaat eivät sisällä PVC:tä, ftalaatteja, palonestoaineita, polyuretaanivaahtoa eikä mitään muitakaan sinun lapsellesi tai luonnolle haitallisia aineita. Nämä rattaat ovat Bluesign -hyväksytyt.
 • Lisävarusteet työntäjälle: Lisävarusteeksi saa mukitelineen juomapullollesi. Lisäksi saat lisävarusteeksi adapterit, joilla kiinnität turvakaukalosi rattaisiin kiinni. Sopii sekä Maxi-Cosin että Cybexin kaukaloihin. Kaukalot löydät täältä >>Katso vaunukoppa täällä. >>
Adapterit yhdelle kaukalolle löydät täältä. >>
Adapterit kahdelle kaukalolle löydät täältä. >>

Tämän sisarusrattaan mitat, soveltuvuus ja takuu:
 • Mitat kokoontaitettuna: (p x l x k) 83x 76 x 34 cm.
 • Mitat avattuna: (p x l ) 91 x 76 cm
 • Työntökorkeus: 67-116 cm
 • Selkänoja: 48,2 cm x 31 cm
 • Istuinosan mitat: 31 x 23 cm.
 • Paino: 16 kg
 • Maksimi kuoritus: 40 kg
 • Soveltuvuus: vastasyntyneestä 15 kg asti.
 • Takuu: 3 vuotta.

Tuote sisältää: turvaremmin, irrotettavat turvakaaret, ilmarenkaat.

 

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 70,00 €
(Kampanja voimassa 31.12.2019 asti.)

Lisätiedot