CYBEX Pallas 2-Fix turvaistuin 9-36 kg

Pure Black - Sisältää jalustan!

Tuotekoodi: 515111005
CYBEX
CYBEX-Pallas-2-Fix-turvaistuin-9-36-kg-515111005-1.jpg

399,00 €

Hyödynnä maksukampanjat

Tilaa nyt - Maksa helmikuussa - Korko 0%  Laskutuslisä - 0,00 €
Valitse maksutavoista Klarna tili ja katso osamaksuvaihtoehdot
Tilaamme tuotteen varastoon.
Toimitusaika 5-30 päivää
Toimituskulut alk. 0,00 €Nouto liikkeestä: Viilarinkatu 1, Länsikeskus, Turku: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Kaksi istuinta yhdessä tarjoten huipputurvallista matkustamista turvakaukalosta eteenpäin aina noin 11 vuotiaaseen saakka. Turvallinen ja varma Isofix-kiinnitys.

Tallenna

CYBEX Pallas 2-Fix turvaistuin 9-36 kg - Sisältää jalustan!

Tarkasta istuimen soveltuvuus ajoneuvoosi tästä. >>

CYBEX Pallas 2-Fix Pure Black turvaistuin tarjoaa uusinta turvallisuustekniikkaa, jonka ansiosta jo 9 kuukauden ikäinen lapsi voi matkustaa turvallisesti kasvot menosuuntaan. CYBEX Pallas 2-Fix turvaistuimen käyttöikä on todella pitkä, sillä se on kaksi istuinta yhdessä tarjoten huipputurvallista matkustamista turvakaukalosta eteenpäin aina noin 11 vuotiaaseen saakka.

CYBEX Pallas-Fix turvaistuin vähentää mahdollisessa kolaritilanteessa lapsen herkälle pään- ja niskan alueelle syntyvää painetta 30 %!

Cybex Pallas 2-fix parhaimmat ominaisuudet:

 • Tukeva isofix-kiinnitys istuimessa - et tarvitse telakkaa erikseen.
 • Säädettävä etusuojatyyny
 • Pitkä käyttöikä - kaksi istuinta yhdessä paketissa tarjoten huipputurvallista matkustamista turvakaukalosta eteenpäin aina noin 12 vuotiaaseen saakka
 • Hyvä sivutörmäyssuoja - turvaistuimessa on toteutettu uutta L.S.P. (Linear Side-impact Protection) Systeemiä
 • Säädettävä 3-asentoinen niska tuki suojaa lapsen päätä
 • palkin kanssa lapsi pääsee liikkumaan vapaammin ja matkustaminen on mukavampaa
 • Istumakorkeutta voi säätää kahteen eri asentoon


Cybex Pallas 2-Fix turvaistuin on paranneltu versio Cybex Pallas-Fix turvaistuimesta. Uudessa versiossa on entistä tehokkaammat sivutörmäyssuojat (Linear Side Impact Protection System), jotka suojaavat erinomaisesti sivusuuntaisissa törmäyksissä erityisesti päänseutua. Iskusuojat ovat helposti irrotettavissa niissä tilanteissa, jos auton takapenkille on saatava tilapäisesti lisää hartiatilaa tai kolme turvaistuinta. 

CYBEX Pallas 2-Fix turvaistuimen isofix-kiinnitys, on turvallisin tapa kiinnittää turvaistuin autoon. Viimeaikaiset turvaistuintestit ovat osittaneet, että isofix-kiinnikkeet lisäävät istuimen turvallisuutta kolaritilanteessa, koska istuin on kiinnitetty kiinteästi auton rakenteisiin. Turvaistuinta ei myöskään tarvitse kiinnittää erikseen, kun istuin on tyhjä, sillä isofix-kiinnikkeet pitävät istuimen paikoillaan. Myös väärinasennuksen mahdollisuus vähenee isofix-kiinnitytystä käyttämällä.

CYBEX Pallas 2-Fix turvaistuimen turvatyyny on 30 % turvallisempi kuin perinteinen 5-pistevyö.
CYBEX Pallas-Fix turvaistuimen vyöt eivät vahingoita lapsen rintakehää ja sisäelimiä kuten kiinteät 5-pistevyöt saattavat tehdä. Turvaistuimen mukana tuleva turvatyyny on erillinen osa, joka sovitetaan helposti ja nopeasti turvaistuimen runkoon, eikä se vaadi erillistä lukitusta. Tämä on myös turvallisuustekijä, joka nopeuttaa lapsen siirtämistä pois turvaistuimesta onnettomuustilanteissa.

itä eroa Cybexin palkki-istuimissa on - niitä kun on niin monenlaisia?

Tässä muutama peruslinjaus Cybexin istuimiin:

 • Jos istuimen nimessä on sana Fix, se on tarkoitettu autoon, jossa on isofix-kiinnitys. Sitä voi     myös käyttää autoissa, joissa ei ole isofixia. Poikkeuksena on Juno-Fix ja Juno-2Fix -istuimet. Ne tulee aina kiinnittää isofixilla. Juno M-Fix istuimen voi kiinnittää myös ilman isofixiä.

 • Jos istuimen nimessä on 2, on siinä erityisvahvistetut sivutörmäyssuojat.

 • Jos istuimen nimessä on M, on se Pallas-istuimen päivitetty eli uusin versio. M-istuimet täyttävät uusimman ECE R-129 -standardin.
CYBEX Pallas 2-Fix turvaistuimen ominaisuuksia:
 • Istuinosa: Todella hyvin suojaava, nykyaikainen sivuturvajärjestelmä. Kallistuva selkänoja. Irrotettava istuimen sisäsäätölevy. Patentoitu 3-vaiheinen pään lepoasentoon säätö. Laadukkaat, hengittävät kankaat on helppo irroittaa ja konepestä 30 asteessa.
 • Säädettävyys: CYBEX Pallas 2-Fix muuttuu turvaistuimesta CYBEX Solution X2-Fix turvavyöistuimeksi, irroittamalla jalusta ja turvapalkki. Isofix-kiinnikkeet jäävät kiinni istuimeen, eli se voidaan edelleen kiinnittää auton isofix-kiinnikkeillä.  Istuimessa on valmiina isofix-kiinnikkeet, joten minkäänlaista telakkaa ei tarvitse ostaa erikseen.
 • Soveltuvuus: CYBEX Pallas 2-Fix on hyväksytty normin ECE R44 versio 04:n mukaisesti enintään 36 kg painaville lapsille. Turvaistuimena se soveltuu 9-18 kg painoisille lapsille ja turvavyöistuimeksi muutettuna 36 kg painoisiin lapsiin asti.
CYBEX Pallas 2-Fix turvaistuimen tekniset tiedot:
 • Mitat (syvyys - leveys - korkeus): S 45.5 x L 55.5 x K 73-90 cm (leveys ilmoitettu sivusuojien kanssa). 
 • Paino: 11.2 kg
 • Pesu: Istuinkangas voidaan vesipestä 30 °C asteessa.
CYBEX Pallas 2-Fix turvaistuin - video: Katso lisää CYBEX-tuotteista!
Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 70,00 €
(Kampanja voimassa 31.12.2020 asti.)

Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta

Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Helppo käyttää ja todella kevyt.

  30.12.2016
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Hyvä on! Se on meillä jo toinen samanlainen, koska tarvisimme toiseen autoon, tyytyväisiä ollaan. suositelemme!

  28.10.2016
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Istuin helppokäyttöinen ja turvallinen. Vyö tulee palkin ansiosta takuuvarmasti laitettua oikein ja aina riittävän kireälle. Turvallisuus ei siis ole laittajasta kiinni. Lapsemme tykkää istuimesta ja melko nopeasti oppi nostamaan kädet valmiiksi ylös palkin asentamista helpottamaan. :)

  14.10.2016
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Turvallinen istuin, jossa lapsi viihtyy. Säätömahdollisuuksia, jotka lisäävät matkustusmukavuutta pienelle matkustajalle.

  10.10.2016
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Epäilin alkuun, että lapsi ei viihtyisi palkki-istuimessa, mutta hyvin on istunut siinä alusta asti! Istuin on helppo kiinnittää autoon. Turvavyön kiinnitys oli alkuun hankalaa, kun piti kurotella lapsen yli, mutta nyt kun siihen on tottunut, niin menee rutiinilla.

  2.10.2016
Tuotearviointi: 4 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Hyvä istuin eikä palkkikaan ole lasta häirinnyt. Ainoa pieni hankaluus on ollut, ettei saatu palkin pehmustetta kunnolla enää takaisin pesun jälkeen.

  9.2.2016
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Esikoisella tämä istuin ja ollut erinomainen käytössä. Ainoa miinus meidän käytössä ollut, että aluksi 9 kiloiselle ja 9 kk ikäiselle istuin oli aavistuksen iso. Iso plussa pitkästä käyttöiästä ja siitä, että istuimen saa helposti makuuasentoon kesken ajon. Myös seuraavalle lapselle ehdottomasti tulossa Cybexin palkki-istuin!

  12.1.2016
Tuotearviointi: 4 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä tähän istuimeen, vaikka lapsi alussa vähän kapinoikin palkkia vastaan. Ainoa miinus tulee siitä, että käsinojan kangas on kulunut puhki palkin hangattua sitä vasten. Vanha istuin on nyt siirtymässä nuoremmalle lapselle, joten monivuotinen istuin on kyseessä!

  4.9.2015
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Hankittiin kuopukselle samanlainen hyväksi todettu CYBEX Pallas 2-Fix-turvaistuin kuin esikoisellakin on. Molemmat käyttäjät matkustavat oikein tyytyväisenä kyseisissä istuimissa, kun näkevät autosta hyvin ulos.

  30.6.2015
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Lapsi viihtyy erittäin hyvin tällaisessa istuimessa! Näkee hyvin ja ei voi pahoin.

  25.5.2015

Lisätiedot
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Toimitus kotiovellesi sovitusti 9,90 €
Nouto omasta Postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto liikkeestä: Viilarinkatu 1, Länsikeskus, Turku 0,00 €