CYBEX Pallas-Fix turvaistuin 9-36 kg

CYBEX-Pallas-Fix-turvaistuin-9-36-kg-512110005-1.jpg
CYBEX-Pallas-Fix-turvaistuin-9-36-kg-512110005-2.png

Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 66 €
alk. 279,00 €
-19%
Ovh. 345,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi

Hyödynnä maksukampanjat

Tilaa nyt - Maksa helmikuussa - Korko 0%  Laskutuslisä - 0,00 €
Valitse maksutavoista Klarna tili ja katso osamaksuvaihtoehdot
 Valitse cybex
 Lisää ostoskoriin
Eurotest-testimenestyjä isofix-kiinnityksellä! Todella pitkä käyttöikä: 9 kuukauden ikäisestä vauvasta aina 12-vuotiaaseen lapseen.

Tallenna

CYBEX Pallas-Fix turvaistuin 9-36 kg - Sisältää jalustan!

Autamme sinua valitsemaan oikean turvaistuimen lapsellesi. Klikkaa tästä!

CYBEX Pallas-Fix turvaistuin - Eurotest-testimenestyjä isofix-kiinnityksellä! CYBEX Pallas-Fix turvaistuin tarjoaa turvallisuustekniikkaa, jonka ansiosta jo 9 kk ikäinen lapsi voi matkustaa turvallisesti kasvot menosuuntaan. 

CYBEX Pallas-Fix turvaistuin vähentää mahdollisessa kolaritilanteessa lapsen herkälle pään- ja niskan alueelle syntyvää painetta 30 %!


Cybex Pallas-fix parhaimmat ominaisuudet:

 • Tukeva isofix-kiinnitys istuimessa - et tarvitse telakkaa erikseen.
 • Pitkä käyttöikä - kaksi istuinta yhdessä paketissa tarjoten huipputurvallista matkustamista turvakaukalosta eteenpäin aina noin 12 vuotiaaseen saakka
 • Hyvä sivutörmäyssuoja - turvaistuimessa on toteutettu uutta L.S.P. (Linear Side-impact Protection) Systeemiä
 • Säädettävä 3-asentoinen niska tuki suojaa lapsen päätä
 • palkin kanssa lapsi pääsee liikkumaan vapaammin ja matkustaminen on mukavampaa
 • Istumakorkeutta voi säätää kahteen eri asentoon


CYBEX Pallas-Fix turvaistuimen isofix-kiinnitys, on turvallisin tapa kiinnittää turvaistuin autoon. Viimeaikaiset turvaistuintestit ovat osittaneet, että isofix-kiinnikkeet lisäävät istuimen turvallisuutta kolaritilanteessa, koska istuin on kiinnitetty kiinteästi auton rakenteisiin. Turvaistuinta ei myöskään tarvitse kiinnittää erikseen, kun istuin on tyhjä, sillä isofix-kiinnikkeet pitävät istuimen paikoillaan. Myös väärinasennuksen mahdollisuus vähenee isofix-kiinnitytystä käyttämällä.

CYBEX Pallas-Fix turvaistuimen turvatyyny on 30 % turvallisempi kuin perinteinen 5-pistevyö.
CYBEX Pallas-Fix turvaistuimen vyöt eivät vahingoita lapsen rintakehää ja sisäelimiä kuten kiinteät 5-pistevyöt saattavat tehdä. Turvaistuimen mukana tuleva turvatyyny on erillinen osa, joka sovitetaan helposti ja nopeasti turvaistuimen runkoon, eikä se vaadi erillistä lukitusta. Tämä on myös turvallisuustekijä, joka nopeuttaa lapsen siirtämistä pois turvaistuimesta onnettomuustilanteissa.

CYBEX Pallas-Fix turvaistuimessa on erityisen hyvät sivutörmäyssuojat. 
CYBEX Pallas-Fix turvaistuimessa on toteutettu uutta L.S.P. (Linear Side-impact Protection) System rakennetta.Istuimen päänsuojassa ja ylävartalon sivusuojissa on kennorakenteet, jotka suuntaavat iskut laajemmalle alueelle ja vaimentavat iskujen aiheuttamaa voimaa.

CYBEX Pallas-Fix turvaistuimen tulokset Autoliiton ja EuroTestin turvaistuintestissä löydät tästä!

Mitä eroa Cybexin palkki-istuimissa on - niitä kun on niin monenlaisia?

Tässä muutama peruslinjaus Cybexin istuimiin:
 • Jos istuimen nimessä on sana Fix, se on tarkoitettu autoon, jossa on isofix-kiinnitys. Sitä voi myös käyttää autoissa, joissa ei ole isofixia. Poikkeuksena on Juno-Fix -istuimet. Ne tulee aina kiinnittää isofixilla.

 • Jos istuimen nimessä on 2, on siinä erityisvahvistetut sivutörmäyssuojat.

 • Jos istuimen nimessä on M, on se Pallas-istuimen päivitetty eli uusin versio. M-istuimet täyttävät uusimman ECE R-129 -standardin.

CYBEX Pallas-Fix turvaistuimen ominaisuuksia:
 • Istuinosa: Todella hyvin suojaava, nykyaikainen sivuturvajärjestelmä. 11 eri asentoon säädettävä selkänoja-pääntuki. Patentoitu 3-vaiheinen pään lepoasentoon säätö. Laadukkaat, hengittävät kankaat on helppo irroittaa ja konepestä.
 • Säädettävyys: CYBEX Pallas-Fix muuttuu turvaistuimesta CYBEX Solution X -Fix turvavyöistuimeksi, irroittamalla jalusta ja turvapalkki. Isofix-kiinnikkeet jäävät kiinni istuimeen, eli se voidaan edelleen kiinnittää auton isofix-kiinnikkeillä.
 • Soveltuvuus: CYBEX Pallas-Fix on hyväksytty normin ECE R44 versio 04:n mukaisesti enintään 36 kg painaville lapsille. Turvaistuimena se soveltuu 9-18 kg painoisille lapsille ja turvavyöistuimeksi muutettuna 36 kg painoisiin lapsiin asti. Katso tästä linkistä turvaistuimen soveltuvuus eri ajoneuvoihin: Klikkaa tästä ajoneuvolistaan!
CYBEX Pallas-Fix turvaistuin - tekniset tiedot:
 • Mitat (syvyys-leveys-korkeus): S 45.5 x L  47 x K 72-89 cm
 • Paino: 11 kg
 • Pesu: Istuinkangas voidaan vesipestä 30 °C asteessa.
Katso lisää CYBEX-tuotteista!
Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 70,00 €
(Kampanja voimassa 31.12.2020 asti.)

Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta

Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Kompakti istuin ja todella helppo asentaa sekä tarvittaessa irrottaa fixillä. Lapsi viihtyy istuimessa ja nukkuma-asento ei ole huono, vaikka ei liu'uttaisi penkkiä lainkaan. Tämä on sopivasti pienempi kuin Cybex 2-fix, joten mahtuu perheen pienempään autoon hienosti.
Tilaukseen lähtee piakkoin jo toinen samanlainen.

  1.6.2017
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Ostettiin tämä kun luultiin että samanlainen kun vanha mutta yllätyttiinkin iloisesti että oliki istuimen uudenpi versio uusilla hienoilla ominaisuuksilla.Suosittelen lämpimästi

  20.9.2016
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Meillä ollut nyt käytössä 10 päivää ja voin sanoa etten ole ennen omistanut näin turvallista turvaistuinta. Lapsetkin tykkää ja istuimen materiaali on erittäin miellyttävä. Istuin on helppo muokata lapsen iän mukaan. Unikin maistuu mukavasti matkan aikana.

  1.9.2016
Tuotearviointi: 4 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Meillä ollut erinomainen 2+ tytöllä, ja nyt siirtymässä pikkusiskolle 2+, koska vie huomattavasti vähemmän tilaa. Jos käytössä selkä menosuuntaan oleva istuin kuljettaja ei mahdu ajamaan, joten tämä on selkä menosuuntaan- suosituksista huolimatta tuntunut meille järkevimmältä vaihtoehdolta. Myös pitkä käyttöikä plussaa!

  24.6.2015
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Tyytyväisiä ollaan tuoliin oltu, esikoisella ollut käytössä jo kolme vuotta tämä turvaistuin ja nyt toisen lapsen kohdalla valinta oli helppo, eli toinen samanlainen turvaistuin on tulossa. Esikoinen on viihtynyt istuimessa hyvin pitkiäkin matkoja. Tyytyväinen käyttäjä sa suosittelen muillekin!!

  18.10.2014
Tuotearviointi: 4 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Helppo käyttää ja vyön saa hyvin vedettyä kiinni. Ainakin meidän kohta 2v. poika on tykännyt istua tässä istuimessa. Eikä pääkään helposti pääse roikkumaan nukkuessa. Hyvin toimii ja tykätty on!

  23.7.2013
Tuotearviointi: 3 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

turvavyö juuri ja juuri riittää on itseasiassa kovan työn takana saanda vyö kiinni. Tämän takia ei hirveästi pysty istuinta säätämään. Lisäksi vuoden ikäinen lapseni istuu turvatyynyyn nähden hyvin korkealla eliturvatyyny on noi kainaloitten kohdalla. Mahtaako olla kolari tilanteessa hyötöä koska turvatyyny on kuitenkin niin lähellä lasta niin käytännössä lapsen kaulan täytyisi mennä poikki jotta pää osuisi turvatyynyyn.
Eli joko auton turvavyö on liian lyhyt tai sitten lapseni on liian pitkä tähän istuimeen. En tiedä jos olis ei isofix istuin, se todennäköisesti menisi enemmän penkkiin kiinni ja näin turvavyöhön jäisi hieman säätö varaa (turvatyynyä saisi säädettyä ulospäin)

  26.4.2012

Lisätiedot
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Toimitus kotiovellesi sovitusti 9,90 €
Nouto omasta Postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto liikkeestä: Viilarinkatu 1, Länsikeskus, Turku 0,00 €