CYBEX Sirona Plus turvaistuin

CYBEX-Sirona-Plus-turvaistuin-516120023-1.png
CYBEX-Sirona-Plus-turvaistuin-516120023-2.jpg
CYBEX-Sirona-Plus-turvaistuin-516120023-7.png
CYBEX-Sirona-Plus-turvaistuin-516120023-8.png
CYBEX-Sirona-Plus-turvaistuin-516120023-9.png
CYBEX-Sirona-Plus-turvaistuin-516120023-12.png
CYBEX-Sirona-Plus-turvaistuin-516120023-13.png
CYBEX-Sirona-Plus-turvaistuin-516120023-14.png

Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 100 €
alk. 549,00 €
-15%
Ovh. 649,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi

Hyödynnä maksukampanjat

Tilaa nyt - Maksa helmikuussa - Korko 0%  Laskutuslisä - 0,00 €
Valitse maksutavoista Klarna tili ja katso osamaksuvaihtoehdot
 Valitse cybex
 Lisää ostoskoriin
Jalustallaan 360° kääntyvä turvaistuin, jossa lapsi matkustaa neljävuotiaaksi asti. Turvaistuin on erittäin helppo asentaa ja käyttää.

Tallenna

CYBEX Sirona Plus turvaistuin - Sisältää jalustan!


CYBEX Sirona Plus turvaistuin Manhattan Grey (0-18 kg) sopii vastasyntyneestä neljä vuotiaaseen. Plus-malliston Sironassa on kovaa kulutusta kestävät kankaat.

360° kääntömekanismin avulla voidaan istuimen menosuuntaa kääntää irrottamatta istuinta autosta. Lapsi on helppo asettaa kyytiin kääntämällä istuin sivuttain.
Turvallinen selkä menosuuntaan asento jopa 4-vuoteen saakka.
Lapsi voi matkustaa kasvot menosuuntaan säädettävällä etusuojatyynyllä 9-18 kg.
Teleskooppinen sivutörmäyssuoja (L.S.P.System) vaimentaa sivutörmäyksen voimia.

Sirona Plus Manhattan Grey -värissä on tyylikäs ja  moderni turvaistuin. Plus-malliston kankaat ovat denimkankaita twill-efektillä. Kankaat kestävät erittäin hyvin kulutusta.

CYBEX Sirona-istuimessa oleva Seat-to-Chassis Connect -teknologia muodostaa suoran, kiinteän linkin turvaistuimen ja auton välillä. Se suuntaa törmäystilanteessa voiman suoraan turvaistuimen suojaaviin rakenteisiin ja vähentää näin lapseen kohdistuvia rasitusvoimia mahdollisimman nopeasti.
Turvaistuinta voidaan säätää mukavasti ja nopeasti lapselle miellyttävään matkustus- ja lepoasentoon istuinta irroittamatta. Turvaistuimen vöiden säätö on helppoa niin leveys kuin korkeussuunnassa.

Huom! Tämä tuote kuuluu valmistajan Cybexin premium-tuotteisiin, joita voi tilata verkkokaupasta ainoastaan toimitustavalla "NOUTO MYYMÄLÄSTÄ". OzBabyn myymälä sijaitsee Turussa. Kyseessä on maailmanlaajuinen käytäntö, jolla valmistaja haluaa varmistaa asianmukaisen tuote-esittelyn asiakkaalle myymälässä.  Tätä tuotetta saavat myydä vain valikoidut Platinum jälleenmyyjät joihin OzBaby kuuluu.

CYBEX Sirona turvaistuimen ominaisuuksia:

  • Kiinnittäminen: CYBEX Sirona turvaistuin voidaan kiinnittää Isofix-kiinnityksellä matkustussuunnasta riippumatta. Tällöin taataan turvallinen ja oikeanlainen kiinnitys. 
  • Säädettävyys: CYBEX Sirona turvaistuin voidaan kääntää selkä- tai kasvot menosuuntaan irrottamatta sitä jalustasta (jalusta kuuluu kiinteänä istuimeen). Myös istuimen kääntäminen sivuttain onnistuu esimerkiksi lapsen turvaistuimeen laittamisen tai poisottamisen ajaksi. Pääntuki ja valjaat ovat säädettävät.
  • Soveltuvuus: CYBEX Sirona turvaistuin on hyväksytty normin ECE R44 versio 04:n mukaisesti 0-18 kg painaville lapsille. Katso tästä linkistä Sironan soveltuvuus eri ajoneuvomalleihin: Klikkaa tästä ajoneuvolistaan!
CYBEX Sirona turvaistuin - tekniset tiedot:
  • Mitat (syvyys - leveys - korkeus): S 69 x L 44 x K 53-58 cm
  • Paino: noin 15 kg
  • Kiinnitys: turvaistuin on hyväksytty painoluokkaan 0-18 kg. Se voidaan kiinnittää seuraavasti: Ryhmässä 0+ ja I (0-18 kg) selkä menosuuntaan käytetään istuimen 5-pistevöitä.  Ryhmässä I (9-18 kg) kasvot menosuuntaan istuimessa käytetään istuimen mukana tulevaa etusuojatyynyä, jonka etäisyys lapsesta on säädettävissä.
CYBEX Sirona turvaistuin - tuotevideo: Katso lisää CYBEX-tuotteista verkkokaupastamme! Katso lisää CYBEX-tuotteista valmistajan sivuilta!
Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 70,00 €
(Kampanja voimassa 31.12.2020 asti.)

Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta

Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Maailman paras ostos turvakaukalon jälkeiseen elämään! Selkä ja hermot kiittää, kun istuimen saa käännettyä ovelle päin. Istuin on myös todella mahtava lapselle joka nukahtaa melkein aina autoon, koska sen saa tarpeeksi makaavaan asentoon. Suosittelen lämpimästi kaikille!!

  24.4.2017
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Todella hyvä ostos ollut. Helppo laittaa lapsi istuimeen kun istuin kääntyy. Lapsen hyvä nukkua pidemmillä matkoilla kun istuimen saa makuuasentoon.

  5.2.2017
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Ihan huipputuote! Elämää helpottaa huomattavasti, kun istuimen voi kääntää auton ovelle päin, nostaa lapsen siihen istumaan ja laittaa turvavyöt kiinni katsoen itse lasta kohtisuoraan edestäpäin. Ja lapsellekin tämä on mukavampaa. Istuimen materiaalien laatu ja viimeistely on erinomainen. Olimme niin tyytyväisiä, että ostimme toisen samanlaisen mummun autoon. Suosittelen lämpimästi kaikille!

  30.12.2016
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Todella hyvä käytössä. On ihan parasta kun istuimen saa käännettyä ovelle päin lapsen asettamisen ajaksi. Plussat myös lapsen asennon säädöstä, helppo laittaa uniasentoon. Pinta erittäin helppo pitää puhtaana. Erittäin hyvä ostos.

  28.10.2016
Tuotearviointi: 4 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Siirryimme kaukalosta tähän lapsen ollessa 9kk. Painavampikin lapsi on helppo laittaa tähän, koska istuimen saa käännettyä sivulle. Penkin saa myös laitettua 3 eri asentoon, puolimakuulta istumaan, joten nuorempikin vauva matkustaa istuimessa turvallisesti. Ainoa miinus on suhteellisen lyhyet turvavyöt, sillä jo näin pienen lapsen kanssa kiinnitys on välillä haastavaa.

  11.10.2016
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Kangas pehmeä, kestävän tuntuinen ja oli myös puklut helppo puhdistaa.

Selän pelastaja, sillä jo kevyen lapsen kanssa säästää selkää kun saa penkin käännettyä. Helppo kääntää ja asettaa oikeaan haluttuun asentoon. Myös vöiden nostaminen on helppoa vaikka lapsi istuisikin istuimessa.

  28.9.2016

Lisätiedot
Tuotteen toimituskulut
Nouto liikkeestä: Viilarinkatu 1, Länsikeskus, Turku 0,00 €