Kantoreppu Stokke MyCarrier

Black Mesh Front and Back Carrier

Tuotekoodi: 431604
STOKKE
-431604-1.png
-431604-2.png
-431604-3.png
-431604-4.png

159,00 €
Heti varastosta 1 kpl
Saat tuotteet 1-3 arkipäivässä
Toimituskulut alk. 0,00 €Nouto liikkeestä: Viilarinkatu 1, Länsikeskus, Turku: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Stokken laadukas kantoreppu, joka on tukeva ja ergonominen sekä kantajalle että vauvalle. Sopii pikkuvauvasta noin kolmevuotiaaksi.

Tallenna

Kantoreppu Stokke MyCarrier

Kantoreppu Stokke MyCarrier Black Mesh Front and Back Carrier on tukeva, ergonominen kantoreppu, joka on mitoitettu erityisen hyvin. Sopii 1 kk iästä 3-vuotiaaksi.

Kantorepussa on hyvät säädöt. Mukava sekä kantajalle että lapselle.
Tukeva lantiovyö ja hyvä tuki hartioille.
Kolme kantotapaa: vauva edessä kasvot kantajaan, vauva edessä kasvot eteenpäin, vauva selässä.

MyCarrier reppu kasvaa lapsen mukana. Sekä lapsi että kantaja tuntevat olonsa mukavaksi. Reppu säätyy sekä isälle että äidille sopivaksi. Hyvät säätöominaisuudet, ja hyvä suunnittelu takaavat, että repussa on mukava kantaa isompaakin lasta.

Lapsen jalat, lantio ja selkä ovat oikeassa ergonomisessa asennossa kaikissa kantoasennoissa. Repun materiaali on pehmeää puuvillaa, joka on mukava vauvan iholle. Tukeva niskatuki, joka antaa lapselle mahdollisuuden katsella myös sivuilleen. Hyvä kantoreppu vauvalle.

Black Mesh on musta verkkopintainen kantoreppu. Reppu on kokonaan musta myös sisäpuolelta.

Kantoasennot:

Lapsi edessä, kasvot kantajaan päin: Soveltuu noin 1 kk eteenpäin, kun lapsi on vähintään 3,5 kg ja 53 cm. Lapsi on ergonomisesti optimaalisessa asennossa. Leveä istuma-asento ja hyvä, ergonominen tuki selälle, pakaroille ja reisille.

Lapsi edessä, kasvot eteenpäin: Kun lapsi pystyy kannattelemaan päätään. Kasvot eteenpäin kantamista ei suositella pitkiä aikoja kerrallaan, 15 minuuttia kerrallaan riittää.

Lapsi selässä: Soveltuu 9kk eteenpäin, kun lapsi osaa istua ilman tukea. Takana lapsi istuu korkeammalla kuin edessä. Utelias taapero nauttii matkasta ja hyvästä näköalasta.

Kantoreppu koostuu kolmesta osasta: Vanhemman osa, jossa on ergonomiset olkaimet ja lantiotuki. Lisäksi edessä kantamiseen soveltuva osa ja takana kantamiseen soveltuva osa.

Stokke MyCarrier kantoreppu - ominaisuuksia:

  • Sopivuus: 4 viikon iästä noin kolmevuotiaaksi.
  • Materiaali: 100% luomupuuvillaa. Öko-Tex Standardin 100 mukaan sertifioidut kankaat, jotka ovat turvalliset vauvan herkälle iholle (ei kemikaaleja). 


Stokke on norjalainen vuonna 1932 perustettu laadukkaiden lastentarvikkeiden valmistaja. Tuotteissa tärkeänä ajatuksena on lapsen tarve olla mahdollisimman lähellä vanhempiaan. Stokken arvoihin kuuluu ylpeys laadusta, käsityöläisyydestä sekä innovaatioista.

Katso video:


Katso lisää Stokke-tuotteista!
Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 70,00 €
(Kampanja voimassa 31.12.2020 asti.)

Lisätiedot
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Toimitus kotiovellesi sovitusti 9,90 €
Nouto omasta Postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto liikkeestä: Viilarinkatu 1, Länsikeskus, Turku 0,00 €