Matkarattaat City Mini GT Baby Jogger

Matkarattaat-City-Mini-GT-Baby-Jogger-BJ15410-1.jpg
Matkarattaat-City-Mini-GT-Baby-Jogger-BJ15410-2.jpg
Matkarattaat-City-Mini-GT-Baby-Jogger-BJ15410-3.jpg
Matkarattaat-City-Mini-GT-Baby-Jogger-BJ15410-4.jpg
Matkarattaat-City-Mini-GT-Baby-Jogger-BJ15410-5.jpg
Matkarattaat-City-Mini-GT-Baby-Jogger-BJ15410-6.jpg

alk. 549,00 €

Hyödynnä maksukampanjat

Tilaa nyt - Maksa helmikuussa - Korko 0%  Laskutuslisä - 0,00 €
Valitse maksutavoista Klarna tili ja katso osamaksuvaihtoehdot
 Valitse babyjogger väri
 Lisää ostoskoriin
City Mini GT rattaista löytyvät kaikki palkitun City Mini Single matkarattaan ominaisuudet sekä paljon muuta! Uudet, vuoden 2014 värit.

Tallenna

Matkarattaat City Mini GT Baby Jogger 2014

City Mini GT matkarattaat Baby Jogger – huippukevyet ja ketterät aktiivisen perheen unelmarattaat! City Mini GT matkarattaat Baby Jogger ovat kompaktit, mutta samalla kuitenkin monipuoliset ja tilavat. City Mini GT rattaista löytyvät kaikki palkitun City Mini Single matkarattaan ominaisuudet sekä paljon muuta! City Mini GT rattaat kulkevat oivallisesti myös haastavammissa maastoissa. Rattaiden pitkälle ulottuva kuomu suojaa tehokkaasti säässä kuin säässä ja istuinosassa mahtuu istumaan isompikin lapsi. Ilmastoitu selkänoja voidaan säätää makuuasentoon asti.

City Mini GT matkarattaat Baby Jogger on tehty matkustamista varten! Patentoidun Quick Fold -kasausmekanismin ansiosta Baby Jogger City Mini GT rattaat saa taitettua kasaan helposti ja nopeasti. Baby Jogger City Mini GT matkarattaat kulkevatkin näin kätevästi mukana pienemmässäkin tavaratilassa.

Lisävarusteena saatavan Baby Jogger adapterin avulla voit kiinnittää Baby Jogger City Mini rattaaseesi turvakaukalon. Katso lisää tästä!

Baby Jogger rattaidesi turvallisuutta parannat myös lisävarusteena saatavan turvakaaren avulla. Katso lisää tästä!

City Mini GT matkarattaat Baby Jogger - ominaisuudet:

  • Istuinosa: Tilava istuinosa. Ilmastoitu selkänoja säädettävissä lähes makuuasentoon asti.
  • Kuomu: Pitkälle ulottuva, säädettävä kuomu suojaa tehokkaasti auringolta, tuulelta ja sateelta. Kurkistusluukut. Kankaissa on UV 50+ suoja.
  • Turvahihnat: 5-pistevaljaat.
  • Runko: Kääntyvä, lukittava etupyörä, joka on jousitettu. Tilava tavarakori, johon on helppo asettaa tavaroita. Työntöaisassa käsijarru. Irroitettava auto-lock, jonk ansiosta rattaat pysyvät kokoontaitettuna kiinni.

City Mini GT matkarattaat Baby Jogger - tekniset tiedot:
  • Mitat: 112 x 62 x 76-110,5 cm
  • Rattaat kokoontaitettuna: 80 x 62 x 25 cm
  • Paino: 9.5 kg 
  • Kantavuus (matkustaja, tavarat ja lisävarusteet): 30 kg

City Mini GT matkarattaat Baby Jogger - tuotevideo:

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 70,00 €
(Kampanja voimassa 31.12.2020 asti.)

Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta

Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Rattaita voi käyttää ns. yhdistelmävaunujen tapaan eli ratasosan voi purkaa ja liittää Delux- vaunukopan runkoon. Lisäksi jos hankkii vaunukopan adaptereihin sopivan turvakaukalon, niin turvakaukalon saa liitettyä kätevästi runkoon, toimii esim. kauppareissuilla.
Rattaiden pyörät toimivat yllättävän hyvin loskakelillä eikä lumi takerru renkaisiin. Kätevä kasausmekanismi ja pitkälle ulottuva kuomu rattaissa. Kaikinpuolin hyvät ja ketterät rattaat!

Aino, 17.8.2016

  17.8.2016
Tuotearviointi: 4 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 4 / 5 tähteä!

Hyvät, helposti liikkuvat ja kevyet rattaat,parhaat kaupungissa kesällä. Kankaat pitkässä käytössä rispaantuvat nopeahkosti. Pyörät ehdottomasti parasta, vaunut liikkuvat äänettömästi ja tärinäkin on "pehmeää". Alakoppa on ok, paljoa tavaraa tähän ei mahdu kuitenkaan. Miinusta siitä, ettei kätevästi voi liittää esim. vaunukoppaa ko vaunuihin. 5-pistevyöt ok, toki niiden laittamisessa kestää vähän on esim kylmällä hanskat päällä hankalaa. Kätevät koota!

  16.1.2016
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Olen omistanut useammankymmentä eri ratasta tässä kahden lapsen aikana, joten kun sanon näiden rattaiden olevan aivan huiput omassa kategoriassaan, sanon sen kokemuksella. Jos etsit helposti ja nopeasti kasautuvia matkarattaita, joilla et jää pulaan vähän hankalammassakaan maastossa ja mahdollisesti myös tehdä reippaampia lenkkejä, on tässä aivan loistava vaihtoehto. Säädettävä työntöaisa antaa pidemmälle työntäjälle muutaman senttimetrin verran lisätilaa kävelyyn normaaliin cityminiin nähden, jolloin taka-akselia ei potki reippaammallakaan vauhdilla ja renkaat ovat ehkä parhaimmat markkinoilla olevista - antavat ilmakumien tuntua, mutta eivät mene rikki, eivätkä käytössä muutenkaan kulu kovin herkästi. Perinteisiin jousituksiin verraten on tässä rakenne ja työntötuntuma hyvin erilainen, mutta kun siihen tottuu, ei monesti muunlaista haluakaan enää. Painoraja on niin suuri, että olen hätätapauksissa kuskannut näissä lapsia jopa sylikkäin. Varsinkin miehet tuntuvat pitävän BabyJoggerin tuotteista, koska niissä on jotain hyvin vankkarakenteista ja (käsittelyn)kestävää. Omistan näiden mini gt:n lisäksi myös muutaman vuoden ikäiset tavalliset nelirenkaiset cityminit, jotka ovat kestäneet erinomaisesti aikaa - ei ihme, että Baby Jogger myöntää osalle rungolle jopa elinikäistä takuuta. Toki kehitettävää näissäkin rattaissa olisi - olisi mahtavaa, jos näissä olisi samanlainen kuomu ja jalkatuki kuin BJ Elitessä ja jos turvakaari olisi edestä sivulle avattava, kuten tarjotin on.

  13.5.2015

Lisätiedot
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Toimitus kotiovellesi sovitusti 9,90 €
Nouto omasta Postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto liikkeestä: Viilarinkatu 1, Länsikeskus, Turku 0,00 €