Stokke Scoot matkarattaat vaunukopalla

Black/Grey Melange kuomu, Myymäläkappale

Tuotekoodi: 4642KMY
StokkeScootmatkarattaatvaunukopalla_4642KMY_1.jpg
StokkeScootmatkarattaatvaunukopalla_4642KMY_2.jpg
Tarjoustuote!
Huippuedullinen
Säästä 260 €
529,00 €
-33%
Ovh. 789,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Tyylikkäät ja näppärän kokoiset rattaat edulliseen hintaan vain myymälästä!

Tallenna

Matkarattaat Stokke Scoot Vaunukopalla


Tästä huippuedullisesti Stokke Scoot matkarattaat vaunukopalla! - nämä rattaat ovat ulkonäön ja käytettävyyden yhdistelmällään täydellinen valinta ykköskärryiksi. Sopivat jo vastasyntyneelle vauvalle.


HUOM! Myydään tähän hintaan vain tämä tietty yksi myymäläkappale. Ei varauksia ja nouto vain Turun myymälästä osoitteesta Viilarinkatu 1. 

Näiden rattaiden parhaat ominaisuudet ja hyödyt:

 • Kompakti koko - rattaita on helppo liikutella. Helppo laittaa kasaan ilman, että tarvitsee irrottaa istuinosaa. Kevyt nostella vaikka auton kyytiin. Sopii menevälle ihmiselle.

 • Suojaavat rattaat lapsellesi. Extra suuri kuomu suojaa lastasi sateelta ja paisteelta. Kuomussa on 50+ UV-suoja, joka takaa lapsen olevan suojassa ja kankaatkaan ei haalistu.

 • Pitkä käyttöikä. Mikään ei estä hankkimasta näitä rattaita jo vastasyntyneelle vauvalle. Rattaiden selkänoja menee makuuasentoon, jolloin pienikin vauva voi olla kyydissä. Rattaat sopivat noin kolmevuotiaaksi asti (15 kg).

 • Istumakorkeus on normaalia korkeampi. Korkeammalla oleva istuin tuo lapsen lähemmäs sinua. Lapsi on ergonomisempi nostaa kyytiin ja pois. Voit hyödyntää istumakorkeutta myös kahvilassa: lapsi ylettyy sopivasti pöydän ääreen omissa rattaissaan.

Kun ostat tämän paketin, saat: rungon ja istuinosan, vaunukopan, ison kuomun, hyönteisverkon ja sadesuojan.  Värit: istuionosa ja vaunukoppa black, kuomuosa Grey Melange.

Huom! Samaa kuomua käytetään sekä vaunukopassa että myöhemmin ratasistuimessa.


Rattaissa on kääntyvät etupyörät, jotka voi lukita kulkemaan suoraan. Rattaat kääntyvät kevyesti kaupan käytävillä ja työnnät ne myös helposti kahvilan pöydän ääreen. Käännetävä istuinosa hyvillä säädöillä luo mukavan paikan lapsellesi. Tilava tavarakori, johon mahtuu isommatkin ostokset.

Stokke Scoot vaunukoppa on Stokke Scoot matkarattaihin sopiva, kompakti ja laadukas vaunukoppa. Vaunukoppa on tukeva ja sen ulkoreunat ovat kovat. Tilavassa vaunukopassa on ergonominen, pehmeä patja ja tyylikkäästi viimeistellyt tekstiilit. Vaunukoppa on helppo asentaa, irroittaa ja kantaa. Soveltuu vastasyntyneestä ylöspäin.

Stokke on norjalainen vuonna 1932 perustettu laadukkaiden lastentarvikkeiden valmistaja. Tuotteissa tärkeänä ajatuksena on lapsen tarve olla mahdollisimman lähellä vanhempiaan. Stokken arvoihin kuuluu ylpeys laadusta, käsityöläisyydestä sekä innovaatioista.

Katso vielä tärkeitä ominaisuuksia ennen päätöstä:

 • Rattaiden istuinosa on käännettävä - ihan pienen lapsen kanssa parasta on, kun lapsi voi katsoa työntäjää päin. Isompi lapsi kiinnostuu ympäristöstään ja istuimen suunnan voi kääntää katsomaan menosuuntaan.

 • Kevyt työntää - vaivattomasti säätyvä työntöaisa ja pienessä tilassa kääntyvät rattaat sopivat eripituisille työntäjille kaupungin vilskeestä sivukaduille.

 • Travel System - eli turvakaukalon kiinnitysmahdollisuus. Näihin rattaisiin sujautat Stokke iZi Go X1 ja Stokke iZi Go Modular turvakaukalon kiinni ilman erillistä adapteria.Stokke Scoot matkarattaat - ominaisuuksia:
 • Istuinosa: Mukava, ergonominen istuinosa, joka on tavallistakorkeammalla. 5-pistevaljaat. Istuinosan suunta voidaan valita ja sitä voidaan säätää eri asentoon molemmissa suunnissa. Tukeva jalkatuki.
 • Runko: erittäin kevyt runko, joka taittuu helposti kasaan yhdellä kädellä. Korkeussäädettävä työntöaisa. Erittäin tilava tavarakori. Lukittavat, pyörivät etupyörät ja tehokas jousitus. Jalkajarru.
 • Kuomu: Iso kuomu suojaa tehokaasti tuulelta ja auringon paisteelta. Voidaan taittaa taakse tai ottaa kokonaan pois. 50+ UV suoja. Vettä hylkivä pinta ja suljettava tuuletusaukko hyttysverkolla.

Stokke Scoot matkarattaat - tekniset tiedot:
 • Rattaan mitat (syvyys - leveys - korkeus): P 75 x L 55 x K 111 cm
 • Rattaat kasattuna: 72 x 55 x 32 cm
 • Rattaan paino: 12.8 kg
Soveltuvuus:

  vastasyntyneestä noin 15 kg asti. 

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 70,00 €
(Kampanja voimassa 31.12.2019 asti.)

Lisätiedot