Syöttötuoli Stokke Steps

Oak Natural Legs

Tuotekoodi: 4600015
STOKKE
-4600015-1.png
-4600015-2.png
-4600015-3.png

219,00 €
Tilaamme tuotteen varastoon.
Toimitusaika 5-30 päivää
Toimituskulut alk. 0,00 €Nouto liikkeestä: Viilarinkatu 1, Länsikeskus, Turku: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Kaunis ja kestävä tuoli, jota voit käyttää vauvasta koululaiseksi saakka.

Tallenna

Syöttötuoli Stokke Steps

Syöttötuoli Stokke Steps Oack Natural Legs on laadukas ja kestävä syöttötuoli, jossa lapsi voi istua pikkuvauvasta koululaiseksi saakka. Taattua Stokke-laatua, joka kestää käyttöä eikä sen design vanhene.


Steps kasvaa lapsen mukana:

  • Steps syöttötuoli kannattaa ostaa heti vastasyntyneelle vauvalle. Kun hankit samaan sarjaan kuuluvan Stokke Bouncer sitterin, voit ottaa aivan pienen vauvan mukaan perheen yhteiseen ruokailuhetkeen. Vauvaa ei tarvitse jättää lattialle yksin. Erittäin hyvä lemmikkiperheessä! Bouncer babysitteri toimii lattialla tavallisena sitterinä vauvalle, mutta se voidaan myös kiinnittää Steps-tuoliin kiinni.
  • Kun vauva alkaa maistella kiinteitä ruokia, voi hänet istuttaa syöttötuoliin Baby Setissä. Baby Set kiinnittyy helposti Steps syöttuoliin. Baby Setin kanssa käytettävä tarjotin helpottaa ruokailuhetkiä. Tarjotin ja Baby Set on kumpikin helppo pyyhkiä puhtaaksi. Tarjotin vähentää lattian siivousta, kun enin sotku pysyy tarjottimella.
  • Kun lapsi ei enää tarvitse Baby Setiä pienentämään tuolia ja pitämään häntä paikoillaan, voit käyttää pelkkää Steps syöttötuolia. Tuolissa on suojaavat sivut, jotka pitävät lapsen hyvin tuolissa. Leveä istuin, jossa voi aikuinenkin istua!
  • Stokke Steps on pitkäikäinen. Se kasvaa ja muuntautuu lapsen mukana aina vastasyntyneestä niin pitkälle kun lapsi viihtyy siinä.


Tuolin väri on Oack Natural Legs eli tuolissa on Oack Natural -väriset jalat ja valkoinen istuinosa. Myös lisävarusteena hankittavat Baby Set ja tarjotin ovat väriltään valkoiset. Stokke Bouncer babysittereitä saa useassa värissä. Kuvissa näkyvät Baby Set, istuinpehmuste ja Bouncer on ostettava erikseen.

Valkoinen muovi istuinosassa ja tarjottimessa on helppo pitää puhtaana. Myös hankalat tomaatti- ja porkkanatahrat lähtevät kostealla rätillä eivätkä jätä pinttymiä.

Stokke Steps on tyylikästä skandinaavista muotoilua. Se on paitsi kaunis ja nykyaikainen, myös erittäin laadukas ja toimiva kokonaisuus. Stokke Steps tuoli on voittanut RedDot Design Award -palkinnon vuonna 2015. 

Mukava istumapaikka isommallekin lapselle. Hyvin muotoillussa syöttötuolissa on säädettävä jalkatuki. Jalkatuki tuo tukea pienille jaloille ja mahdollistaa, että lapsi voi itse kiivetä tuoliin ja sieltä pois. Kaareva selkätuki antaa suojaa ja turvaa takaa sekä sivuilta, kun lapsi istuu tuolissa. Suuri ja pyöreä istuinosa on ergonominen ja mukava.


Stokke Steps syöttötuoli - ominaisuuksia:

  • Syöttötuolin toiminnot: Säädettävä jalkatuki, kaareva selkänoja ja suuri, pyöreä istuinosa. Ergonominen ja mukava syöttötuoli. 
  • Syöttötuolin suositusikä: Ilman lisävarusteita 2-3 vuotiaasta eteenpäin. Lisävarusteilla vastasyntyneestä alkaen.
  • Syöttötuolin materiaali: Runko lakattua (ja sävytettyä) pyökkiä, istuinosa muovia.
Stokke on norjalainen vuonna 1932 perustettu laadukkaiden lastentarvikkeiden valmistaja. Tuotteissa tärkeänä ajatuksena on lapsen tarve olla mahdollisimman lähellä vanhempiaan. Stokken arvoihin kuuluu ylpeys laadusta, käsityöläisyydestä sekä innovaatioista.

Katso video Stokke Steps istuinjärjestelmästä:

:

Stokke Steps istuinjärjestelmä  - tutustu kokonaisuuden muihin osiin verkkokaupassamme tästä!

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 70,00 €
(Kampanja voimassa 31.12.2020 asti.)

Lisätiedot
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Toimitus kotiovellesi sovitusti 9,90 €
Nouto omasta Postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto liikkeestä: Viilarinkatu 1, Länsikeskus, Turku 0,00 €