Turvaistuin BeSafe Izi Combi X4 isofix

TurvaistuinBeSafeIziCombiX4isofix_0186111464_1.jpg
TurvaistuinBeSafeIziCombiX4isofix_0186111464_8.jpg
TurvaistuinBeSafeIziCombiX4isofix_0186111464_9.jpg
TurvaistuinBeSafeIziCombiX4isofix_0186111464_10.jpg

JOULUOSTOKSET EHTIVÄT PERILLE, KUN TEET TILAUKSESI VIIMEISTÄÄN TIISTAINA 18.12.2018.

Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 90 €
alk. 479,00 €
-16%
Ovh. 569,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
 Valitse besafe
 Lisää ostoskoriin
Pohjoismaisia, huipputurvallisia istuimia pohjoisen olosuhteisiin. Mukavaa matkustamista ja helppokäyttöisyyttä samassa paketissa. Kiinnittyy autoon erittäin tukevasti. Käännettävä istuin 0-18 kg.

Tallenna

Turvaistuin BeSafe Izi Combi X4 isofix - Sisältää jalustan

Turvaistuin BeSafe Izi Combi X4 isofix on paranneltu versio huippusuositusta X3 mallista. Tämän istuimen matkustusmukavuus on aivan omaa luokkaansa.

Helppo kiinnittää autoon. Tukeva kiinnitystapa isofixilla ja autonvyöllä.
Turvaistuinta voi kallistaa ajon aikana. Sinun ei tarvitse pysähtyä tai ottaa lasta pois istuimesta. Monta kallistusasentoa.
Hyvin pehmustetut, suojaavat sivutörmäyssuojat turvaavat lasta.
Käännettävä istuin soveltuu 0-18 kg lapselle.
Pohjoismaisia, huipputurvallisia istuimia pohjoisen olosuhteisiin.

Lapsi kasvaa koko ajan ja tämä istuin lapsen mukana. Istuinta on helppo säätää sopivan kokoiseksi lapselle. Istuimessa on lisäpehmuste pienelle lapselle, joka voidaan poistaa lapsen kasvaessa. Säädettävä jalkatila, jonka ansiosta lapsi mahtuu matkustamaan turvallisesti selkä menosuuntaan mahdollisimman pitkään.

Helppo asentaa autoon. Työnnä istuin kiinni Isofixiin ja käännä integroitu tukijalka auton lattiaa vasten. Lopuksi kiristät etutukiraudan. Istuin on tukevasti kiinni ja lapsi matkustaa mukavasti selkä menosuuntaan. Kasvot menosuuntaan penkki kiinnitetään auton turvavyöllä neljästä eri pisteestä. Erittäin tukeva ja helppo kiinnitys, kun käytetään auton vyötä.

HUOM! Tämän istuimen kanssa et tarvitse erikseen ostettavaa BeSafe SIP+ sivutörmäyssuojaa, sillä se on tässä istuimessa jo valmiina.  Tämä lisäosa on tarkoitettu vanhempaan X3 malliin.

Norjalainen BeSafe on valmistanut auton turvaistuimia lapsille jo yli 50 vuotta. Pohjoismaisia, huipputurvallisia istuimia pohjoisen olosuhteisiin.

BeSafe Izi Combi X4 isofix turvaistuin - ominaisuuksia:

  • Kiinnittäminen: Kiinnitetään Isofixilla selkä menosuuntaan. Kasvot menosuuntaan kiinnitys auton omalla kolmipisteturvavyöllä.
  • Istuinosa: Korkeat, topatut sivutörmäyssuojat. Pienennin vauvalle. Hyvät toppaukset pään alueella. Pehmustetut viisipistevyöt. Magneetit pitävät vyöt sivussa, kun asetat lasta istuimeen. Kallistus moneen eri asentoon. Niskatuki säätyy kahdeksaan asentoon. Valjaat säätyvät automaattisesti mukana. Irrotettavat, pestävät kankaat.
  • Soveltuvuus: 0-18 kg. Selkä menosuuntaan 0-18 kg. Kasvot menosuuntaan 9-18 kg. 
  • Suositusikä: 5 kk - 4v.
  • Hyväksyntä: ECE R44, 04
Katso lisää BeSafe tuotteita verkkokaupastamme. >>
Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 70,00 €
(Kampanja voimassa 31.12.2019 asti.)

Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta

Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Todella tilava istuin jonka saa kiinnitettyä autoon erittäin tiukasti ja tukevasti. Meillä 3v. istuu edelleen tilavasti toppavaatteissakin selkä menosuuntaan ja vielä on säädöissä tilaa siirtää penkkiä... Istuin vie autossa suhteellisen paljon tilaa, joten kannattaa testata omaan autoon. Ollaan todella tyytyväisiä!

  15.2.2018
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Laadukas ja tilava istuin. Super hieno.
Säätömahdollisuuksia on hurjasti lapsi saa hyvän asennon.
Olen oikein tyytyväinen istuimeen! Toimitus oli SUPER nopea!!

  12.10.2017
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Noniin, meidän BeSafe kotiutui! Ja pakko kyllä sanoa että kyllä se hinta vaan näköjään näkyy ja tuntuu! En tiedä montako sataa penkkiä kävin hypistelemässä ja tyttöä istuttamassa, ja tätä välttelin hinnan takia.. Mutta luojalle kiitos osamaksusta! Me ajellaan tooooooodella paljon ja totesin että tää on kyllä viimeinen asia minkä suhteen kannattaa pihistellä. Jokainen säätö ja juttu on tämän penkin kohdalla AIVAN loppuun saakka mietitty! 👌 Tyttö mahtuu ihanasti, nyt toppavaatteilla saa pitää vielä ilman supistajaa mutta uskoisin että ko vaatteet vähenee niin voidaan sitäkin vielä tovi käyttää. Penkkiä saa kallistettua sen ollessa kiinni ihanaan uniasentoon, mikä oli muissa penkeissä ihan naurettavan työn takana (jos edes sai kallistettua), ja meillä likka nukkuu aina autossa, joten ongelmaksi muodostui kun nuokahti aina mahalleen kaksinkerroin.

Säätövaraa on hurjasti, ja päätuki on todella järeä. Turvavöiden magneettipisteet on hauska mutta ehdoton lisä, helpottaa lapsen pakkaamista huomattavasti. Tätä penkkiä harkitessa kannattaa kuitenkin ottaa huomioon että kyseessä on järeä ja iso laitos, meidän VW Passattiin mahtu kyllä hyvin ja repsikan paikalla mahtuu edelleen matkustamaan vaikka lapsi olisi kallistettua täyteen makuuasentoon, mutta suosittelen pienemmän auton kanssa tämän varmistamaan.

  22.4.2017
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Tukeva tuoli, jonka saa isofixillä napakasti kiinnitettyä autoon. Tilava istuin ja hyvät pehmusteet. Olkaimien magneettikiinnitys todella kätevä. Kannattaa ehdottomasti testata istuin autoon niin, että lapsi istuu siinä. Testasimme pelkästään istuimen emmekä huomanneet, että auton takapenkki kallistuu taaksepäin sen verran paljon, että istuimen makuuasento jää todella pystyasentoon eli kun lapsi nukahtaa pää retkahtaa eteenpäin. Ystävällinen palvelu ja nopea toimitus.

  29.1.2017
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Laadukas ja tilava istuin jossa saa kasvatettua jalkatilaa kun lapsi kasvaa. Reilut säädöt kolmeen eri kulmaan. Istuin on melko muhkea joten siinä on varmasti miellyttävä istua ja matalin kallistus mahdollistaa myös nukkumisen. Fresh Black Cab version tekstiili vaikuttaa helposti puhdistettavalta mikäli vahinkoja pääsee sattumaan. Olemme oikein tyytyväisiä istuimeen! Ja toimitus oli erittäin nopea omaan lähikauppaamme :)

  18.1.2017

Lisätiedot
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Toimitus kotiovellesi sovitusti 9,90 €
Nouto omasta Postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto liikkeestä: Viilarinkatu 1, Länsikeskus, Turku 0,00 €