Turvaistuin BeSafe Izi Modular i-Size

-0186601608-1.jpg
-0186601608-2.jpg
-0186601608-3.jpg
-0186601608-4.jpg
-0186601608-5.jpg
-0186601608-6.jpg
-0186601608-7.jpg

alk. 399,00 €
 Valitse besafe
 Lisää ostoskoriin
Norjalaista huippuosaamista ja turvallisuutta. Istuin pärjäsi hyvin kevään 2016 turvaistuintestissä. Selkä menosuuntaan 4-vuotiaaksi.

Tallenna

Turvaistuin BeSafe Izi Modular i-Size

Turvaistuin BeSafe Izi Modular i-Size on norjalaista huippusuunnittelua. Valitse lapsellesi huipputurvallisuutta: Izi Modular i-Size pärjäsi hyvin kevään 2016 turvaistuintestissä!

  • Lapsi matkustaa mukavasti ja turvallisesti selkä menosuuntaan mahdollisimman pitkään.
  • Erittäin mukava nukkuma-asento tekee lapsen kanssa matkustamisesta sujuvaa.
  • Istuin voidaan tarvittaessa kääntää kasvot menosuuntaan lapsen ollessa 15 kk ikäinen.
  • Sopii n. 6 kk iästä 4-vuotiaaksi.
  • Arvosana "HYVÄ" kevään 2016 turvaistuintestissä. Lue lisää täällä.>>

Istuin on helppo ottaa käyttöön. Istuin kiinnitetään jalustaansa yhdellä klikkauksella ja matka voi alkaa. Kiinnitetään autoon BeSafe Izi Modular i-Size Base -jalustalla. Sinulla voi olla jo jalusta, jos lapsellasi on ollut turvakaukalona BeSafe Izi Go Modular. Tämä istuin sopii samaan Isofix-kiinnitteiseen jalustaan. Jos sinulla ei ole vielä jalustaa, voit hankkia sen samalla tämän istuimen kanssa. Huom! Jalusta on  ostettava erikseen. 
Tutustu jalustaan täällä. >>

Istuinta on äärettömän helppoa ja vaivatonta käyttää. Väärinasennuksen mahdollisuudet on minimoitu, jolloin lapsi on varmasti turvallisesti kyydissä.

Huom! Tämä tuote kuuluu valmistajan tuotteisiin, joita voi tilata verkkokaupasta ainoastaan toimitustavalla "NOUTO MYYMÄLÄSTÄ". OzBabyn myymälä sijaitsee Turussa. 

Norjalainen BeSafe on valmistanut auton turvaistuimia lapsille jo yli 50 vuotta. Pohjoismaisia, huipputurvallisia istuimia pohjoisen olosuhteisiin.

BeSafe Izi Modular i-Size turvaistuin - ominaisuuksia:

  • Kiinnittäminen: Kiinnitetään jalustaan. Jalusta on Isofix-kiinnitteinen. Merkkivärit ja -äänet varmistavat istuimen oikeanlaisen kiinnityksen. Jalusta on ostettava erikseen. Käännettävä istuin, jota voidaan käyttää selkä menosuuntaan ja kasvot menosuuntaan.
  • Istuinosa: Korkeat, topatut sivutörmäyssuojat. Pienentimet vauvalle. Istuimen kulmaa voidaan säätää makaavampaan asentoon. Niskatukea säädettäessä valjaat säätyvät automaattisesti oikeaan korkeuteen. Pehmustetut viisipistevyöt. Magneetit pitävät vyöt sivussa, kun asetat lasta istuimeen. Irrotettavat, pestävät kankaat.
  • Soveltuvuus: Lapsen pituus: 61-105 cm. Selkä menosuuntaan: 61-105 cm. Kasvot menosuuntaan 88-105 cm. Voidaan käyttää n. 6 kk iästä 4-vuotiaaksi.
  • Hyväksyntä: R129 (i-Size) Uuden iSize-standardin mukainen istuin.

OSTA HETI!


Katso lisää BeSafe tuotteita verkkokaupastamme. >>
Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 70,00 €
(Kampanja voimassa 31.12.2020 asti.)

Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta

Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Etsin kuukausia esikoiselle turvaistuinta joka olisi mahdollisimman pitkäikäinen, turvallinen, mukava matkustaa ja helppo käyttää. Tämä istuin täyttää kaikki vaatimukset. Tai pitkäikäisyydestä en voi sanoa vielä mitään kun poika on 7 kk vanha. Mutta BeSafella pitäisi olla markkinoiden korkein selkänoja joten uskon tämän menevän pitkään.
Istuin kiinnitetään isofixeillä jalustan kanssa autoon.(En ole varma voiko vöillä kiinnittää?) Istuimen voi kiinnittää tällä tapaa sekä selkä menosuuntaan, että kasvot menosuuntaan mikä on iso plussa, ettei tarvitse vöillä kiinnittää missään vaiheessa. Selkä menosuuntaan asennossa istuin kallistuu todella mukavasti ja sitä voi kallistaa ajon aikana eikä se vie enempää tilaa autosta kallistusasennossa. Saman verran vie tilaa kun esim. maxi-cosi kaukalo jalustan kanssa eli ainakin meidän farkku ford mondeossa mahtuu etupenkillä oikein mukavasti matkustamaan.
Kangas vaikuttaa (midnight black) oikein laadukkaalta ja varmasti helposti pysyy puhtaana. Mukava lisä on pienet magneetit istuimen sivuissa jotka pitkää vyöt sivussa kun lapsen asettaa istuimeen. Uskon, että tuli valittua oikea istuin!

  12.10.2017

Lisätiedot
Tuotteen toimituskulut
Nouto liikkeestä: Viilarinkatu 1, Länsikeskus, Turku 0,00 €