Turvakaukalo BRITAX Baby-Safe I-Size

Cosmos Black + jalusta Flex-base

Tuotekoodi: 20000243951
BRITAX
Turvakaukalo-BRITAX-Baby-Safe-I-Size-20000243951-1.jpg

Tarjoustuote!
Huippuedullinen
Säästä 180 €
299,00 €
-38%
Ovh. 479,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Tilaamme tuotteen varastoon.
Toimitusaika 5-30 päivää
Toimituskulut alk. 0,00 €Nouto liikkeestä: Viilarinkatu 1, Länsikeskus, Turku: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Turvakaukalopaketti säädettävällä Flex-base jalustalla - turvallisuutta ilman kompromisseja.

Tallenna

Turvakaukalo BRITAX Baby-Safe-I-Size

Turvakaukalo BRITAX Baby-Safe-I-Size, Cosmos Black + jalusta Flex-base - turvallisuutta ilman kompromisseja. Tämä turvakaukalo soveltuu vastasyntyneestä 15 kk ikään saakka.

Pakettiin kuuluu Britax Baby-Safe-i-Size turvakaukalo värissä Cosmos Black ja turvakaukalon isofix-kiinnitteinen jalusta Britax Flex-base. 

Tässä turvakaukalossa on vauvalla aina hyvä ja turvallinen asento. Kaukalossa on nimittäin patentoitu kallistusmekanismi, jolla vauvan makuuasennon kulmaa voi säätää lapsen pituuden mukaan.

"Kun ostat Baby-Safe-i-Size -turvakaukalon, ostat myös osan tutkimustyötämme ja omistautumistamme lapsesi turvallisuuteen, jolloin sinä voit nauttia jokaisesta matkasta lapsesi kanssa rauhallisin mielin." BRITAX RÖMER


- Baby-Safe i-Size kaukalo ja Baby-Safe i-Size Base jalusta voittivat oman kategoriansa viimeisimmässä turvaistuin testissä, jonka suoritti Stiftung Warentest. Kaukalo sai yhdessä jalustan kanssa arvosanan ”Very good” ja korkeimmat pisteet kategoriassa ”iSize tuotteet 105 cm saakka”. Tämä on Britaxin viides testivoitto tänä vuonna!Tämän turvakaukalon parhaat ominaisuudet:

 • Hyvä ja turvallinen asento - vauvan asentoa saa säädettyä patentoidulla kallistusmekanismilla.
 • Soveltuu vastasyntyneestä 15 kk ikäiseksi - Uuden i-Size standardin mukainen, jolloin vauva voi matkustaa turvakaukalossa 83 cm pituiseksi asti.
 • Vastasyntyneelle tarkoitettu sisätyyny - antaa lisätukea ja vaimentaa törmäysiskua. Sisätyyny voidaan poistaa lapsen kasvaessa.
 • Kuomu suojaa lasta auringolta ja tuulelta  - Kuomun kiinnityskohdat kantokahvassa, jolloin kuomu suojaa lasta myös turvakaukaloa kannettaessa.
 • Erinomainen sivutörmäyssuoja - yksinkertainen säätäminen, vaimentaa lapseen kohdistuvaa törmäysvoimaa törmäystilanteessa.
 • Helposti säädettävä pääntuki ja valjaat - säätö helposti yhdellä kädellä.
 • Istuinsuoja on konepestävä - turvakaukalo saattaa likaantua käytössä, jolloin irrotettava istuinsuoja on helppo pestä.
 • Turvakaukalo on helppo kiinnittää rattaisiin - Travel Systeemin avulla vauva on helppo nostaa autosta turvakaukalon kanssa ja kiinnittää suoraan rattaisiin. Turvakaukalo irtoaa jalustasta ja rattaista kätevästi turvakaukalon takana olevan kahvan avulla.
Turvakaukalossa on esiin käännettävät sivutörmäyssuojat ja korkeat, pehmustetut sivutuet. Säädettävä niskatuki ja valjaat. Lapsen kiinnitetään turvakaukaloon 5-pistevaljailla, joka on helppo ja turvallinen tapa. Lisäksi kantokahvan saa käännettyä myös taakse, jolloin turvakaukalo ei keinu. Turvakaukalon sivulla on värimerkit joista näet, kun turvakaukalo on kiinnitetty oikein jalustaan tai rattaisiin. Sisäänrakennettu kallistusjärjestemä parempaa makuuasentoa varten.

Enemmän makuuasento on pienelle vauvalle parempi, kun taas enemmän pysty asento on parempi törmäystilanteessa. Tämän takia Baby-Safe i-Size turvakaukalon patentoitu lie-flat-teknologia tarjoaa ratkaisun. Vauvan makuuasentoa saadaan säädettyä pääntuen korkeutta säätämällä ja säädettävällä Britax Baby-Safe i-Size Flex Base -alustan kanssa tietyissä autoissa. Tällöin vauva matkustaa ergonomisessa makuuasennossa ja kulma säätyy pituuden mukaan.  

Britax baby-Safe i-Size Flex Base on säädettävä isofix-jalusta Britax Baby-Safe i-Size turvakaukalolle. Se sopii autoihin, joissa on kallistetut istuimet, jolloin jalustan kulmaa voidaan säätää vauvalle enemmän makuuasentoon. Jalusta mahdollistaa ergonoisen makuuasennon vauvan matkustaessa kaukalo kiinnitettynä jalustaan.

Alustan saa helposti säädettyä neljään eri kulmaan. Osoitin näyttää sopivan kulman. Jos autossa on kallituneet istuimet, vauvan pää saattaa kallistua eteenpäin. Tällöin jalustan avulla vauvan asentoa saadaan muutettua makaavaan, ergonoiseen ja turvalliseen asentoon. Kätevällä isofix-kiinnityksellä jalusta on kiinni tukevasti auton rungossa.

Turvakaukalo on helppo kiinnittää rattaisiin. Turvakaukalossa  on integroidut adapterit, jotka mahdollistavat kiinnityksen BRITAX rattaisiin, joissa on Click & Go -ominaisuus:

Turvakaukalo menee suoraan rattaiden runkoon: Britax Smile II

Turvakaukalo menee rattaiden runkoon adapterilla, adapteri tulee rattaan mukana: Britax Go, Go Big,  ja Britax B-Motion.

Turvakaukalo menee rattaiden runkoon adapterilla, adapteri ostettava erikseen: Britax B-Agile 3 ja B-Agile 4.

BRITAX Baby-Safe i-Size turvakaukalon kiinnittäminen autoon eri tavoilla: BRITAX Baby-Safe i-Size turvakaukalon ominaisuuksia:
 • Turvakaukalon istuinosa: Integroidulla tyynyllä varustettu päätuki ja sisätyyny. Korkeat, pehmustetut sivutuet. 5-pistevaljaat. Pehmustettu ja pestävä päällinen. Pääntuet ja valjaat säädettäviä. Integroidut adapterit BRITAX-rattaisiin kiinnittämistä varten. Aurinko- ja tuulisuoja.  
 • Turvakaukalon soveltuvuus: BRITAX Baby-Safe i-Size turvakaukalo on hyväksytty ECE R129 i Size -turvaistuinmääräyksen mukaan enintään 83 cm lapselle.
BRITAX Baby-Safe i-Size turvakaukalon tekniset tiedot:
 • Turvakaukalon mitat: 58x 44 x 67cm
 • Turvakaukalon paino: 4.8kg
 • Asennus: selkä menosuuntaan

Britax Baby-Safe i-Size Flex base jalustan ominaisuudet:

 • Mitat: 45-72 x 44 x 64 cm  (Korkeus x Leveys x Syvyys)
 • Paino: 8,7 kg
 • Kiinnitys: Isofix
BRITAX Baby-Safe Plus SHR II turvakaukalon kiinnittäminen rattaisiin:  BRITAX Baby-Safe i-Size turvakaukalo - katso lisää täältä!


Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 70,00 €
(Kampanja voimassa 31.12.2020 asti.)

Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta

Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Hyvä ja kevyt kaukalo

  12.1.2018

Lisätiedot
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Toimitus kotiovellesi sovitusti 9,90 €
Nouto omasta Postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto liikkeestä: Viilarinkatu 1, Länsikeskus, Turku 0,00 €