Turvakaukalo BRITAX Baby-Safe I-Size

TurvakaukaloBRITAXBaby-SafeI-Size_2000024380_2.jpg
TurvakaukaloBRITAXBaby-SafeI-Size_2000024380_5.jpg
TurvakaukaloBRITAXBaby-SafeI-Size_2000024380_6.jpg
TurvakaukaloBRITAXBaby-SafeI-Size_2000024380_7.png
TurvakaukaloBRITAXBaby-SafeI-Size_2000024380_8.png
TurvakaukaloBRITAXBaby-SafeI-Size_2000024380_10.png
TurvakaukaloBRITAXBaby-SafeI-Size_2000024380_11.png
TurvakaukaloBRITAXBaby-SafeI-Size_2000024380_12.png
TurvakaukaloBRITAXBaby-SafeI-Size_2000024380_14.png
TurvakaukaloBRITAXBaby-SafeI-Size_2000024380_15.jpg

JOULUOSTOKSET EHTIVÄT PERILLE, KUN TEET TILAUKSESI VIIMEISTÄÄN TIISTAINA 18.12.2018.

Tarjoustuote!
Huippuedullinen
Säästä 90 €
alk. 139,00 €
-39%
Ovh. 229,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
 Valitse britax
 Lisää ostoskoriin
Turvakaukalo BRITAX Baby-Safe-I-Size Turvakaukalo BRITAX Baby-Safe-I-Size - turvallisuutta ilman kompromisseja. Tämä turvakaukalo soveltuu vastasyntyneestä 15 kk ikään saakka.Tässä turvakaukalossa on vauvalla aina hyvä ja turvallinen asento. Kau...

Tallenna

Turvakaukalo BRITAX Baby-Safe-I-Size

Turvakaukalo BRITAX Baby-Safe-I-Size - turvallisuutta ilman kompromisseja. Tämä turvakaukalo soveltuu vastasyntyneestä 15 kk ikään saakka.

Tässä turvakaukalossa on vauvalla aina hyvä ja turvallinen asento. Kaukalossa on nimittäin patentoitu kallistusmekanismi, jolla vauvan makuuasennon kulmaa voi säätää lapsen pituuden mukaan. 

Baby-Safe i-Size turvakaukalo yhdessä Flex -jalustan kanssa on saanut vuoden 2018 syksyn Stiftung Warentest turvaistuintestissä arvosanan Hyvä.

"Kun ostat Baby-Safe-i-Size -turvakaukalon, ostat myös osan tutkimustyötämme ja omistautumistamme lapsesi turvallisuuteen, jolloin sinä voit nauttia jokaisesta matkasta lapsesi kanssa rauhallisin mielin." BRITAX RÖMER


Tämän turvakaukalon parhaat ominaisuudet:

 • Hyvä ja turvallinen asento - vauvan asentoa saa säädettyä patentoidulla kallistusmekanismilla.
 • Soveltuu vastasyntyneestä 15 kk ikäiseksi - Uuden i-Size standardin mukainen, jolloin vauva voi matkustaa turvakaukalossa 83 cm pituiseksi asti.
 • Vastasyntyneelle tarkoitettu sisätyyny - antaa lisätukea ja vaimentaa törmäysiskua. Sisätyyny voidaan poistaa lapsen kasvaessa.
 • Kuomu suojaa lasta auringolta ja tuulelta - Kuomun kiinnityskohdat kantokahvassa, jolloin kuomu suojaa lasta myös turvakaukaloa kannettaessa.
 • Erinomainen sivutörmäyssuoja - yksinkertainen säätäminen, vaimentaa lapseen kohdistuvaa törmäysvoimaa törmäystilanteessa.
 • Helposti säädettävä pääntuki ja valjaat - säätö helposti yhdellä kädellä.
 • Istuinsuoja on konepestävä - turvakaukalo saattaa likaantua käytössä, jolloin irrotettava istuinsuoja on helppo pestä.
 • Turvakaukalo on helppo kiinnittää rattaisiin - Travel Systeemin avulla vauva on helppo nostaa autosta turvakaukalon kanssa ja kiinnittää suoraan rattaisiin. Turvakaukalo irtoaa jalustasta ja rattaista kätevästi turvakaukalon takana olevan kahvan avulla.
Turvakaukalossa on esiin käännettävät sivutörmäyssuojat ja korkeat, pehmustetut sivutuet. Säädettävä niskatuki ja valjaat. Lapsi kiinnitetään turvakaukaloon 5-pistevaljailla, joka on helppo ja turvallinen tapa. Lisäksi kantokahvan saa käännettyä myös taakse, jolloin turvakaukalo ei keinu. Turvakaukalon sivulla on värimerkit joista näet, kun turvakaukalo on kiinnitetty oikein jalustaan tai rattaisiin. Sisäänrakennettu kallistusjärjestelmä parempaa makuuasentoa varten.

Enemmän makuuasento on pienelle vauvalle parempi, kun taas enemmän pysty asento on parempi törmäystilanteessa. Tämän takia Baby-Safe i-Size turvakaukalon patentoitu lie-flat-teknologia tarjoaa ratkaisun. Vauvan makuuasentoa saadaan säädettyä pääntuen korkeutta säätämällä ja säädettävällä Britax Baby-Safe i-Size Flex Base -jalustan kanssa tietyissä autoissa. Tällöin vauva matkustaa ergonomisessa makuuasennossa ja kulma säätyy pituuden mukaan.  Katso lisää turvakaukalon jalustasta Baby-Safe i-Size Flex Base täältä. (saatavana lisävarusteena)

Turvakaukalo on helppo kiinnittää rattaisiin. Turvakaukalossa  on integroidut adapterit, jotka mahdollistavat kiinnityksen BRITAX rattaisiin, joissa on Click & Go -ominaisuus:

Turvakaukalo menee suoraan rattaiden runkoon:

Britax Smile II

Turvakaukalo menee rattaiden runkoon adapterilla, adapteri tulee rattaan mukana: Britax Go, Go Big,  ja Britax B-Motion.

Turvakaukalo menee rattaiden runkoon adapterilla, adapteri ostettava erikseen: Britax B-Agile 3 ja B-Agile 4.


 


BRITAX Baby-Safe i-Size turvakaukalon kiinnittäminen autoon eri tavoilla:  
 • Turvakaukalon liittäminen lisävarusteena saatavaan säädettävään  Britax Baby-Safe i-Size Flex Base -jalustaan. (Isofix-kiinnitys)
 •  Turvakaukalon kiinnittäminen auton 3-pisteturvavöillä. 

 

 

BRITAX Baby-Safe i-Size turvakaukalon ominaisuuksia:

 • Turvakaukalon istuinosa: Integroidulla tyynyllä varustettu päätuki ja sisätyyny. Korkeat, pehmustetut sivutuet. 5-pistevaljaat. Pehmustettu ja pestävä päällinen. Pääntuet ja valjaat säädettäviä. Integroidut adapterit BRITAX-rattaisiin kiinnittämistä varten. Aurinko- ja tuulisuoja.  
 • Turvakaukalon soveltuvuus: BRITAX Baby-Safe i-Size turvakaukalo on hyväksytty ECE R129 i Size -turvaistuinmääräyksen mukaan enintään 83 cm lapselle.

BRITAX Baby-Safe i-Size turvakaukalon tekniset tiedot:

 • Turvakaukalon mitat: 58x 44 x 67cm
 • Turvakaukalon paino: 4.8kg
 • Asennus: selkä menosuuntaan

 

 

BRITAX Baby-Safe Plus SHR II turvakaukalon kiinnittäminen rattaisiin: 

BRITAX Baby-Safe i-Size turvakaukalo - katso lisää täältä!

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 70,00 €
(Kampanja voimassa 31.12.2019 asti.)

Lisätiedot
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Toimitus kotiovellesi sovitusti 9,90 €
Nouto omasta Postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto liikkeestä: Viilarinkatu 1, Länsikeskus, Turku 0,00 €