Turvakaukalo CYBEX Cloud Q 2015

Turvakaukalo-CYBEX-Cloud-Q-2015-515140126-1.png
Turvakaukalo-CYBEX-Cloud-Q-2015-515140126-2.png
Turvakaukalo-CYBEX-Cloud-Q-2015-515140126-3.png
Tarjoustuote!
Supertarjous
Säästä 130 €
169,00 €
-43%
Ovh. 299,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi

Hyödynnä maksukampanjat

Tilaa nyt - Maksa helmikuussa - Korko 0%  Laskutuslisä - 0,00 €
Valitse maksutavoista Klarna tili ja katso osamaksuvaihtoehdot
 Valitse cybex
Huipputurvallinen kaukalo, joka säätyy makuuasentoon auton ulkopuolella. Automaattinen korkeudensäätö keskosille ja pienille vauvoille.

Turvakaukalo CYBEX Cloud Q 2015

Varmista turvakaukalon sopivuus autoosi tästä>>

Huom! Tämä tuote kuuluu valmistajan Cybexin premium-tuotteisiin, joita voi tilata verkkokaupasta ainoastaan toimitustavalla "NOUTO MYYMÄLÄSTÄ". OzBabyn myymälä sijaitsee Turussa. Kyseessä on maailmanlaajuinen käytäntö, jolla valmistaja haluaa varmistaa asianmukaisen tuote-esittelyn asiakkaalle myymälässä.  Tätä tuotetta saavat myydä vain valikoidut Platinum jälleenmyyjät joihin OzBaby kuuluu.

Cybex turvakaukalo Clud Q 2015 Violet sopii syntymästä noin 18 kk ikään 0-13kg. Huipputurvallinen Qloud Q turvakaukalo säätyy makuuasentoon auton ulkopuolella käytettäessä. Lapsen on mukava kulkea kaukalossa ostoksille, kun kaukalo yhdistetään rattaisiin ja vauvasi jatkaa unia ergonomisesti makuuasennossa.

Ergonominen makuuasento käytettäessä auton ulkopuolella.
Automaattinen korkeussäätö autossa keskosille ja pienille vauvoille.
11-asentoinen pääntuki integroidulla valjaiden säädöllä.
Teleskooppinen sivutörmäyssuoja (L.S.P.System) vähentää sivutörmäyksen voimia yhdessä energiaa vaimentavan rungon kanssa.
Integroitu, erittäin iso kokoontaitettava aurinkosuoja voidaan säätää sopivaksi ja se suojaa auringon lisäksi myös tuulelta ja sateelta.
Travel-system useiden rattaiden kanssa.

Cloud Q turvakaukalo täyttää uuden ECE R-44/04 standardin lisäyksen 7 vaatimukset eli tiukennetut vaatimukset roll-over testauksineen.

Cloud Q sai arvosanan erinomainen Autoliiton turvaistuintestissä toukokuussa 2015. https://www.autoliitto.fi/autoliitto/viestinta/lehdistotiedotteet/turvaistuintestissa-14-hyvaa-ist/

Cloud Q on kehitetty vastaamaan vastasyntyneiden ja keskosten tarpeita ja vaatimuksia. Turvakaukalo antaa mahdollisimman loivan kulman selän, niskan ja pään välillä. Pienen lapsen hengitysongelmien mahdollisuus on pyritty näin estämään. Säädettäessä pääntukea säätyy myös istuinkulma automaattisesti ja turvakaukalo kasvaa lapsen mukana. Tällä integroidulla, automaattisella säädöllä turvakaukalo antaa isommalle lapselle lisää tilaa ja mukavuutta.


Kiitos makuuasennon, turvakaukalo muuntuu vaunukopan korvikkeeksi auton ulkopuolella, kuten kauppareissuilla. Kaukalo kiinnitetään rattaiden runkoon erikseen ostettavilla sovittimilla.Turvakaukalo CYBEX Cloud Q - ominaisuuksia:

  • Istuinosa: Tyylikäs Q-sarjan ulkoasu. Hyvin viimeistelty, tilava istuin erittäin hyvällä pehmustuksella. 11-astentoinen pääntuki integroidulla valjaiden säädöllä. Kallistettava selkänoja, joka mahdollistaa makuuasennon auton ulkopuolella. Automaattinen turvakaukalon korkeussäätö mahdollistaa loivimman mahdollisen makuuasennon ja pienimmän kulman pään, niskan ja rinnan välillä. Tehokkaat teleskooppisäädettävät sivutörmäsyssuojat. Säädettävät, XXL-kokoinen aurinkosuoja.
  • Kannettavuus: Ergonomisesti muotoiltu kantokahva. Kevyt ja helppo kantaa.
  • Soveltuvuus: CYBEX Aton Q on hyväksytty normin ECE R44 versio 04:n mukaisesti enintään 13 kg painaville lapsille (noin 18 kk).

Turvakaukalo CYBEX Cloud Q - tekniset tiedot:
  • Mitat: (pituus x leveys x korkeus) 66.5  x 44.0-51.1 x 40.3-57.0 cm
  • Paino: 5.4 kg
  • Kiinnittäminen: auton turvavöillä tai  erillisellä CYBEX Base Q-Fix jalustalla  (jalusta kiinnitetään auton Isofix-kiinnikkeisiin).  Turvakaukalo on suositeltavaa kiinnittää jalustalla oikeanlaisen kiinnityksen varmistamiseksi ja turvallisuuden maksimoimiseksi. 
  • Kangaspääliset ovat konepestävät 30°CKatso lisää CYBEX-tuotteista!
Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 70,00 €
(Kampanja voimassa 31.12.2016 asti.)

Lisätiedot
Tuotteen toimituskulut
Nouto liikkeestä: Viilarinkatu 1, Länsikeskus, Turku 0,00 €