Turvakaukalo CYBEX Cloud Q

Turvakaukalo-CYBEX-Cloud-Q-516110014-2.png
Turvakaukalo-CYBEX-Cloud-Q-516110014-8.png
Turvakaukalo-CYBEX-Cloud-Q-516110014-9.png
Turvakaukalo-CYBEX-Cloud-Q-516110014-10.png
Turvakaukalo-CYBEX-Cloud-Q-516110014-11.png
Turvakaukalo-CYBEX-Cloud-Q-516110014-12.png
Turvakaukalo-CYBEX-Cloud-Q-516110014-13.png
Turvakaukalo-CYBEX-Cloud-Q-516110014-14.jpg
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 45 €
alk. 245,00 €
-16%
Ovh. 290,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
 Valitse cybex
 Lisää ostoskoriin
Tässä istuimessa vauva on turvassa vaikka auto pyörähtäisi ympäri. Auton ulkopuolella, esim, kaupppareissulla voit säätää istuimen makuuasentoon, jotta vauvalla on hyvä lepoasento.

Tallenna

Turvakaukalo CYBEX Cloud Q 2016

Varmista turvakaukalon sopivuus autoosi tästä>>

Turvakaukalo Cybex Cloud Q  on huipputurvallinen kaukalo, joka on testattu ja turvallinen vaikka auto pyöräshtäisi katon kautta ympäri. Auton ulkopuolella voit säätää kaukalon makuuasentoon, jotta vauvalla on hyvä lepoasento.

Vauva voi olla kaukalossa makuuasennossa auton ulkopuolella.
Kaukalo on testattu ja turvallinen vaikka auto menisi katon kautta ympäri.
Voidaan kiinnittää moniin eri rattaisiin kiinni eli  Travel System mahdollisuus.

Cloud Q turvakaukalo täyttää uuden ECE R-44/04 standardin lisäyksen 7 vaatimukset eli tiukennetut vaatimukset roll-over testauksineen. Turvakaukalo on siis testattu siltä varalta, että auto pyörähtäisi kolarissa katon kautta ympäri.

Cloud Q sai arvosanan erinomainen Autoliiton turvaistuintestissä toukokuussa 2015. https://www.autoliitto.fi/autoliitto/viestinta/lehdistotiedotteet/turvaistuintestissa-14-hyvaa-ist/

Cloud Q on kehitetty vastaamaan vastasyntyneiden ja keskosten tarpeita ja vaatimuksia. Turvakaukalo antaa mahdollisimman loivan kulman selän, niskan ja pään välillä. Pienen lapsen hengitysongelmien mahdollisuus on pyritty näin estämään. Turvakaukalossa on vastasyntyttä varten pienennin. Vauvan kasvaessa pienennin poistetaan ja turvakaukalosta tulee tilavampi.

Kiitos makuuasennon, turvakaukalo muuntuu vaunukopan korvikkeeksi auton ulkopuolella, kuten kauppareissuilla. Kaukalo kiinnitetään rattaiden runkoon erikseen ostettavilla adapterilla.
Lapsen on mukava kulkea kaukalossa ostoksille, kun kaukalo yhdistetään rattaisiin ja vauvasi jatkaa unia  makuuasennossa.

Huom! Tämä tuote kuuluu valmistajan Cybexin premium-tuotteisiin, joita voi tilata verkkokaupasta ainoastaan toimitustavalla "NOUTO MYYMÄLÄSTÄ". OzBabyn myymälä sijaitsee Turussa. Kyseessä on maailmanlaajuinen käytäntö, jolla valmistaja haluaa varmistaa asianmukaisen tuote-esittelyn asiakkaalle myymälässä.  Tätä tuotetta saavat myydä vain valikoidut Platinum jälleenmyyjät joihin OzBaby kuuluu.


Turvakaukalo CYBEX Cloud Q - ominaisuuksia:

  • Istuinosa: Tyylikäs Q-sarjan ulkoasu. Hyvin viimeistelty, tilava istuin erittäin hyvällä pehmustuksella. 11-astentoinen pääntuki integroidulla valjaiden säädöllä. Kallistettava selkänoja, joka mahdollistaa makuuasennon auton ulkopuolella. Tehokkaat teleskooppisäädettävät sivutörmäsyssuojat. Säädettävät, XXL-kokoinen aurinkosuoja.
  • Kannettavuus: Ergonomisesti muotoiltu kantokahva. Kevyt ja helppo kantaa.
  • Soveltuvuus: CYBEX Aton Q on hyväksytty normin ECE R44 versio 04:n mukaisesti enintään 13 kg painaville lapsille (noin 18 kk).

Turvakaukalo CYBEX Cloud Q - tekniset tiedot:
  • Mitat: (pituus x leveys x korkeus) 66.5  x 44.0-51.1 x 40.3-57.0 cm
  • Paino: 5.4 kg
  • Kiinnittäminen: auton turvavöillä tai  erillisellä CYBEX Base Q-Fix jalustalla  (jalusta kiinnitetään auton Isofix-kiinnikkeisiin).  Turvakaukalo on suositeltavaa kiinnittää jalustalla oikeanlaisen kiinnityksen varmistamiseksi ja turvallisuuden maksimoimiseksi. 
  • Kangaspääliset ovat konepestävät 30°CKatso lisää CYBEX-tuotteista!
Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 70,00 €
(Kampanja voimassa 31.12.2018 asti.)

Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta

Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Todella hyvä turvakaukalo. Koko helposti säädettävissä, helppo kiinnittää ja irroittaa jalustaan. Erityisen hyvä kun saa makuuasentoon.

  11.4.2017
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Todella hyvä ja laadukas kaukalo. Erityisen kätevää, koska kopan saa makuuasentoon silloin kun se ei ole kiinnitettynä autoon. Näin pikkuisen ei tarvitse olla koko ajan samassa asennossa.

  19.3.2017
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Fantastic baby car seat, very stylish and easy to manage. The quality is super! I got violet one. Good that you can use any stroller adapter for that seat and apply it on the stroller you like. I really loved that seat can be adjusted for long walks when baby can peacefully sleep horizontally in it.

  8.12.2016
Tuotearviointi: 4 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Erinomainen kaukalo, joskin aika painava verrattuna muihin. Kannattaa kokeilla kantamista ennen ostopäätöstä.

  6.6.2016

Lisätiedot
Tuotteen toimituskulut
Nouto liikkeestä: Viilarinkatu 1, Länsikeskus, Turku 0,00 €