Vauvan Aurinkolasit RKS Explorer(Baby0+)

Black/Red

Vauvan-Aurinkolasit-RKS-Explorer-Baby0--0EXP1-1.jpg
Vauvan-Aurinkolasit-RKS-Explorer-Baby0--0EXP1-2.jpg
25,90 €
Heti varastosta yli 3 kpl
Saat tuotteet 1-3 arkipäivässä
Toimituskulut alk. 5,90 €Nouto liikkeestä: Viilarinkatu 1, Länsikeskus, Turku: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
0-2-vuotiaille lapsille tarkoitetut aurinkolasit, jotka pysyvät päässä niskan takaa kulkevan nauhan ansiosta. 100 % UV-suoja!

Aurinkolasit Real Kids Shades Explorer (Baby 0+)

Aurinkolasit Real Kids Shades Explorer Black/Red - kunnon aurinkolasit myös lapsille!

Lapsen silmät ovat herkät, joten ne tarvitsevat kunnon suojaa aurinkoisina päivinä, mutta etenkin vesillä liikuttaessa ja kirkkailla keväthangilla. Lapsi viihtyy autossakin paremmin, kun aurinko ei porota ikävästi silmiin.

Vauvalle kannattaa hankkia lasit, joissa on pelkkien sankojen lisäksi sijaan niskan takaa kulkeva, säädettävä nauha. Nauhan avulla lasit pysyvät mukavasti paikoillaan, eikä nauha paina lapsen niskaa tai korvia.

Turvallisten ja erittäin kestävien aurinkolasien sangat on tehty joustavasta, kumimaisesta materiaalista. Nämä aurinkolasit kestävät monessa menossa rikkoutumatta ja ne voi huoletta antaa lapsen omiin käsiin. Ei siis haittaa vaikka lapsi saisi aurinkolasit pois päästään, sillä ne ovat turvalliset eikä niistä irtoa mitään pieneen suuhun.


Aurinkolasit Real Kids Shades Explorer - ominaisuuksia:

  • Materiaali, kehykset: Kehykset joustavaa, kumimaista materiaalia, joka kestää lasten käyttöä. Niskanauha voidaan irroittaa.
  • Materiaali, linssit:  Iskunkestävä linssit polykarbonaattia, joka suojaa 100-prosenttisesti auringon haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä.
  • Soveltuvuus: noin 0-2  vuotta. Lasien leveysmitta ohimon kohdalla 9,5 cm.

Suojaathan lapsesi silmät auringolta?

Lasten silmien suojaaminen auringolta on äärimmäisen tärkeää, sillä lasten silmät ovat herkempiä auringon säteilylle ja voivat vahingoittua aikuisen silmiä helpommin. Auringon vaurioittamat silmät eivät palaudu koskaan. Kirkkaalle auringolle altistuminen lisää riskiä sairastua kaihiin, silmänpohjan surkastumiseen sekä aikaansaada erilaista haitallista liikakasvua silmässä. Muistathan, että aurinko heijastuu moninkertaisena lumen ja veden pinnasta.

Katso lisää Real Kids Shades-tuotteista valmistajan sivulta >>

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 70,00 €
(Kampanja voimassa 31.12.2018 asti.)

Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta

Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Vauva ihmetteli 2kk ikäisenä aurinkolasien läpi. Tuntui isoilta vielä vaikka tiukimmalla säädöllä. Pari kertaa ja hetki oli päässä. Testattiin uudelleen n. 1 vuotiaana aurinkolasit meni vieläkin ja oli hyvät päässä.Hyvä säädettävyys. Se on eri tykkääkö vauva pitää päässä mitään aurinkolaseja. Hieman häiritsi meidän vaavilla, joka haluaa mielummin ottaa pois ne päästä. Harmi.

  30.1.2016

Lisätiedot
Tuotteen toimituskulut
Toimitus kotiovellesi sovitusti 9,90 €
Nouto omasta Postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto liikkeestä: Viilarinkatu 1, Länsikeskus, Turku 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 120,00 €:n ostoksista.
Matkahuoltoon 5,90 €
Lähikauppaan 5,90 €