Yhdistelmävaunut Cybex Priam All Terrain

Yhdistelmavaunut-Cybex-Priam-All-Terrain-516228-1.png
Yhdistelmavaunut-Cybex-Priam-All-Terrain-516228-3.png
Yhdistelmavaunut-Cybex-Priam-All-Terrain-516228-5.png
Yhdistelmavaunut-Cybex-Priam-All-Terrain-516228-6.jpg
Yhdistelmavaunut-Cybex-Priam-All-Terrain-516228-7.png
Yhdistelmavaunut-Cybex-Priam-All-Terrain-516228-8.png
Yhdistelmavaunut-Cybex-Priam-All-Terrain-516228-9.png
Yhdistelmavaunut-Cybex-Priam-All-Terrain-516228-10.png
Yhdistelmavaunut-Cybex-Priam-All-Terrain-516228-11.png

Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 155 €
alk. 1 395,00 €
-10%
Ovh. 1 550,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
 Valitse cybex
 Lisää ostoskoriin
Yhdistelmävaunut urbaaniin ympäristöön. Laadukkaa- t vaunut on varustettu huikean hyvällä designilla. Näitä on tosi helppo käyttää!

Tallenna

Yhdistelmävaunut Cybex Priam All Terrain

Yhdistelmävaunut Cybex Priam All Terrain - urbaaniin ympäristöön sopivat vaunut on varustettu huikean hyvällä designilla.


Tämän vaunun parhaat ominaisuudet:

 • Kaikki vaunun osat voi vain työntää paikoilleen. Sinun ei tarvitse sovitella tarkasti eikä olla erityisen kätevä käsistäsi. Sen kun vain työnnät vaunukopan, turvakaukalon ja istuimen paikoilleen. Varmaa ja helppoa.

 • Laadukas ulkonäkö ja tuntuma. Vaunut on suunnitellut maailmankuulu suunnittelutoimisto ja sen huomaa. Vaunuissa ei ole mitään ylimääräistä, mutta niissä on kaikki tarpeellinen. Ulkonäkö ja toiminnallisuus on hiottu huippuunsa.

 • Vaunukoppa on tavallista pidempi. Se ei jää isonkaan vauvan kanssa pieneksi. Lisäksi vaunukoppaan mahtuu hyvin lampaantalja tai lämpöpussi.

 • Kun vastaan tulee hankalat maasto-olosuhteet, voit ottaa etupyörät pois käytöstä ja vetää rattaita perässäsi kahdella pyörällä. Toimii esimerkiksi rantahiekassa, lumessa ja portaikossa.

Paketissa on kevyt alumiinirunko, Lux-istuin ja tilava vaunukoppa lisäksi mukana tulee sadesuoja sekä vaunukopalle että istuinosalle. Värejä, joista valita on kuusi erilaista. Kaikki laadukkaista kankaista ja materiaaleista.

Vaunuihin saa kiinnitettyä Cybex Aton Q- tai Cloud Q -turvakaukalon (erikseen ostettava). Kaukalo kiinnittyy rattaisiin helposti mukana tulevien adaptereiden avulla: suoraan työntämällä ilman mitään kikkailuja.

Lux-istuin on käännettävä. Lapsi voi katsella joko eteenpäin tai työntäjää kohti. Istuimen selkänoja kallistuu täyteen makuuasentoon helposti yhdellä kädellä. Istuimen jalkatuki säätyy kolmeen asentoon.

Kun lapsi ei enää viihdy vaunukopassa vaan haluaa istua rattaissa, voi rattaita käyttää mukavasti päiväunille hyvien säätöjen ansiosta. Istuimessa on mukava päälinen ja turvavaljaat. Kuomu on aurinkosuojattu UPV50+. Istuin on korkealla, voi ottaa lapsen kahvilassa pöydän ääreen omassa rattaassaan.

Rattaiden turvakaari toimii ensin vaunukopan kantokahvana ja myöhemmin rattaiden turvakaarena. Kaaren saa käännettyä sivuun, jolloin sitä ei tarvitse irrottaa.

Cybex Priam rattaat on suunniteltu yhteistyössä amerikkalaisen Eames Officen kanssa. Eames Office vaalii maailmankuulun suunnittelijapariskunnan Ray ja Charles Eamesin perintöä tänä päivänä. Ray ja Charles Eamesin sunnittelemat huonekalut ovat tänä päivänä klassikoita, jotka ovat edelleen Vitran tuotannossa. Eamesin motto oli "The details are not the details. They make the design." Tästä inspiroituneena Priamin suunnittelutiimi aloitti ideoinnin kysymällä itseltään "Millainen olisi Ray ja Charles Eamesin suunnittelema lastenratas nykyaikana, jos he vielä eläisivät?" Cybex Priam on kunnianosoitus Ray ja Charles Eamesin elämäntyölle.


Cybex Priam All Terrain lastenvaunut - ominaisuuksia:
 • Vaunukoppa: Pehmeä, leveä patja. Erityisen pitkä koppa, jossa on suojaava kuomu UV-suojalla.
 • Istuinosa: Pehmeä istuinosa, jossa on 5-pistevaljaat. Käännettävä istuinosa. Selkänoja säätyy täysin makuuasentoon. Säädettävä jalkatuki. Avautuva turvakaari. Sadesuoja.
 • Runko: Kevyt alumiinirunko, joka taittuu helposti kasaan yhdellä kädellä. Pysyy kasattuna pystyssä.  Taittuu pieneen tilaan.. Tilava tavarakori ylösnostettavilla reunoilla, joilla saat lisätilaa tavarakoriin. Teleskooppinen työntöaisa.
 • Pyörät: All Terrain-pyörät ovat  puhkeamattomat kumirenkaat. Takarenkaat ovat pehmeät ja suuret. Eturenkaat kääntyvät 360° ja ne voidaan lukita kulkemaan suoraan. Eturenkaatkin ovat varsin isot.
 • Kuomu: Suojaa tehokaasti tuulelta ja auringon paisteelta. UVP50+ suojaus.
 • Kankaat: Erittäin kestävää kangasta joustavalla twill-kudonnalla. Yksilöllinen denim-tyyli. Kaikki kankaat ovat irrotettavissa ja konepestävät

Cybex Priam All Terrain lastenvaunut- tekniset tiedot:
 • Rattaan mitat kasattuna(runko ja Lux-istuin):  45,5 x 57,5 x 95,5 cm (k x l x p)
 • Rattaan paino: 13 kg
 • Vaunukoppa mitat: 30 x 45 x 92 cm (k x l x p)
 • Vaunukoppa paino: 4,7 kg
 • Soveltuvuus: vastasyntyneestä 17 kg asti.

Katso lisää Cybexin tuotteita.>>
Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 70,00 €
(Kampanja voimassa 31.12.2020 asti.)

Lisätiedot
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Toimitus kotiovellesi sovitusti 9,90 €
Nouto omasta Postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto liikkeestä: Viilarinkatu 1, Länsikeskus, Turku 0,00 €