Yhdistelmävaunut Cybex Priam Trekking

-516217-1.png
-516217-2.png
-516217-3.png
-516217-4.png
-516217-5.png

alk. 1 200,00 €
 Valitse cybex
 Lisää ostoskoriin
Vaunut urbaaniin ympäristöön. Laadukas yhdistelmä, joka on varustettu huikean hyvällä designilla. Älyttömän helppo käyttää!

Yhdistelmävaunut Cybex Priam Trekking

Yhdistelmävaunut Cybex Priam Trekking Chrome / Princess Pink 2-in-1 - urbaaniin ympäristöön sopivat vaunut on varustettu huikean hyvällä designilla. Täyttää perheen tarpeet lapsen ensimmäisinä vuosina.

Parhaat ominaisuudet:

 • Kaikki vaunun osat voi vain työntää paikoilleen. Sinun ei tarvitse sovitella tarkasti eikä olla erityisen kätevä käsistäsi. Sen kun vain työnnät istuimen tai turvakaukalon paikoilleen. Varmaa ja helppoa.

 • Laadukas ulkonäkö ja tuntuma. Vaunut on suunnitellut maailmankuulu suunnittelutoimisto ja sen huomaa. Vaunuissa ei ole mitään ylimääräistä, mutta niissä on kaikki tarpeellinen. Ulkonäkö ja toiminnallisuus on hiottu huippuunsa.

 • 2-in-1 Light -istuin on ns. kuppi-istuin, josta saa myös vaunukopan. Et tarvitse kuin nämä rattaat.

 • Kun vastaan tulee hankalat maasto-olosuhteet, voit ottaa etupyörät pois käytöstä ja vetää rattaita perässäsi kahdella pyörällä. Toimii esimerkiksi rantahiekassa, lumessa ja portaikossa.

Paketissa on kevyt alumiinirunko Trekking-pyörillä sekä 2-in-1 Light -istuin, josta saat myös vaunukopan. Istuimen värinä on Princess Pink. Pinkistä nimestään huolimatta väri on violetti. Sisäosa on vaaleampi kuin ulkopuoli.

Vaunuihin saa kiinnitettyä Cybex Aton Q- tai Cloud Q -turvakaukalon (erikseen ostettava). Kaukalo kiinnittyy rattaisiin yhtä helposti kuin  istuinkin: suoraan työntämällä ilman mitään kikkailuja.

2-in- Light -istuin on käännettävä. Lapsi voi katsella joko eteenpäin tai työntäjää kohti. Kuppi-istuin kallistuu helposti yhdellä kädellä. Kuppi-istuin tarkoittaa istuinta, jossa on kiinteä runko. Kun säädät selkää alemmas, nousee jalkaosa ylemmäs. Selkänojaa ja jalkatukea ei siis saa erikseen säädettyä. Istuimessa on mukava päälinen ja turvavaljaat. Kuomu on aurinkosuojattu UPV50+. Istuin on korkealla, voi ottaa lapsen kahvilassa pöydän ääreen omassa rattaassaan.

Rattaiden turvakaari toimii ensin vaunukopan kantokahvana ja myöhemmin rattaiden turvakaarena. Kaaren saa käännettyä sivuun, jolloin sitä ei tarvitse irrottaa.

Cybex Priam rattaat on suunniteltu yhteistyössä amerikkalaisen Eames Officen kanssa. Eames Office vaalii maailmankuulun suunnittelijapariskunnan Ray ja Charles Eamesin perintöä tänä päivänä. Ray ja Charles Eamesin sunnittelemat huonekalut ovat tänä päivänä klassikoita, jotka ovat edelleen Vitran tuotannossa. Eamesin motto oli "The details are not the details. They make the design." Tästä inspiroituneena Priamin suunnittelutiimi aloitti ideoinnin kysymällä itseltään "Millainen olisi Ray ja Charles Eamesin suunnittelema lastenratas nykyaikana, jos he vielä eläisivät?" Cybex Priam on kunnianosoitus Ray ja Charles Eamesin elämäntyölle.


Cybex Priam Trekking lastenvaunut - ominaisuuksia:
 • Vaunukoppa: Pehmeä, leveä patja. Erityisen pitkä koppa, jossa on suojaava kuomu UV-suojalla. Sama kuomu on istuinosassa ja kopassa.
 • Istuinosa: 2-in-1 Light istuinosa. Pehmeä istuinosa, jossa on 5-pistevaljaat. Käännettävä istuinosa. Kuppi-istuin. Avautuva turvakaari.
 • Runko: Kevyt alumiinirunko, joka taittuu helposti kasaan yhdellä kädellä. Pysyy kasattuna pystyssä.  Taittuu pieneen tilaan.. Tilava tavarakori ylösnostettavilla reunoilla, joilla saat lisätilaa tavarakoriin. Teleskooppinen työntöaisa.
 • Pyörät: Trekking-pyörät ovat  puhkeamattomat kumirenkaat. Takarenkaat ovat suuret. Eturenkaat kääntyvät 360° ja ne voidaan lukita kulkemaan suoraan. Eturenkaatkin ovat varsin isot. Trekking pyörät sopivat eri alustoille.
 • Kuomu: Suojaa tehokaasti tuulelta ja auringon paisteelta. UVP50+ suojaus.
 • Kankaat: Erittäin kestävää kangasta joustavalla twill-kudonnalla. Yksilöllinen denim-tyyli. Kaikki kankaat ovat irrotettavissa ja konepestävät.

Cybex Priam Trekking lastenvaunut- tekniset tiedot:
 • Rattaan mitat kasattuna(runko ja 2-in-1- Light istuin):  32,5 x 57,5 x 95,5 cm (k x l x p)
 • Rattaan paino: 11,2 kg
 • Soveltuvuus: vastasyntyneestä 17 kg asti.

Katso lisää Cybexin tuotteita.>>
Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 10 €. Minimitilaus: 70,00 €
(Kampanja voimassa 31.12.2018 asti.)

Lisätiedot
Tuotteen toimituskulut
Toimitus kotiovellesi sovitusti 9,90 €
Nouto omasta Postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto liikkeestä: Viilarinkatu 1, Länsikeskus, Turku 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 120,00 €:n ostoksista.
Matkahuoltoon 0,00 €
Lähikauppaan 0,00 €