Toimitusehdot

Asiakastiedot

Asiakkaan tulee tilauksen yhteydessä ilmoittaa nimi, sähköpostiosoite, toimitusosoite ja puhelinnumero.
 
Jos valitsit maksupalvelun tarjoajaksi Paytrailin niin huomaathan, että Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan ja maksuajankohdan. Paytrailin tietosuojaseloste:
https://www.paytrail.com/tietosuojaseloste-paytrailin-maksupalvelu

 

 


Hinnat ja tuotetiedot

  • Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Hintoihin sisältyy arvonlisävero 24 %. Veroerittely näkyy tilausvahvistuksessa.
  • Hinnat eivät sisällä kuljetusta. Toimituskulujen hinnat määräytyvät valitun toimitustavan ja tilattavien tuotteiden mukaan.
  • Hinnat koskevat vain www.ozbaby.fi-verkkosivujen kautta tehtäviä tilauksia.
  • Kaikki tuote- ja hintatiedot ovat sitoumuksetta ja Ozbaby.fi varaa oikeuden hinnoittelu- ja tuotetietovirheisiin sekä mahdollisten toimitusvaikeuksien sattuessa kaupan peruuttamiseen myyjän vastuun rajoittuessa enintään kaupan peruuntumiseen ja purkamiseen.

Toimitustavat, -ajat ja -maksut

Toimitustavat, -ajat ja -maksut ovat voimassa Suomessa. Mikäli haluatte tilata tuotteita Ahvenanmaalle, ottakaa ystävällisesti yhteyttä info@ozbaby.fi tai osoitteeseen Viilarinkatu 1, 20320 Turku.


Toimitamme tilauksen kaikki tuotteet yhdellä kertaa. Jos tilauksesi tuotteilla on eri toimitusajat, lähetämme tilauksesi viimeisen toimitusajan mukaan. Jos haluat osan tuotteista aikaisemmin, laita viesti tilauksen lisätietoja-kenttään.
 

Noutamattomat paketit

Noutamattomista tilauksista perimme 19,90 euroa, joka vastaa toimituskulujen ja muiden kulujen todellisia kustannuksia.
 
Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Lue tietosuojaselosteemme täällä